Οι πιο... ηχηρές απουσίες από τον γάμο της Τζένιφερ Άνιστον

12.08.2015
Η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός ντύθηκε δεύτερη φορά νυφούλα σε μια άκρα μυστική τελετή από όπου, όπως φαίνεται, έλαμψαν δια της απουσίας τους μερικά "ηχηρά" ονόματα.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) ήταν αποφασισμένοι να παντρευτούν όπως ακριβώς ήθελαν εκείνοι: Χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς, με λίγους και καλούς φίλους κοντά τους. Μερικές απουσίες, όμως... συζητήθηκαν.

Και ας ξεκινήσουμε με τη μητέρα της νύφης. Η Νάνσι Ντάου (Nancy Dow) έχει διαγραφεί από τη ζωή της κόρης της εδώ και πολλά χρόνια και παρόλο που υπήρξαν πολλές πληροφορίες που μιλούσαν για καθολική αποκατάσταση των σχέσεων, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Προσκλητήριο η μαμά της Τζένιφερ δεν έλαβε ποτέ, όμως με δηλώσεις της εύχεται στη διάσημη θυγατέρα της τα καλύτερα. "Μόνο θετικά πράγματα θα ακούσετε από το στόμα μου", δήλωσε συγκεκριμένα.

Η Τζένιφερ Άνιστον έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της "Ρέιτσελ Γκριν" στα τηλεοπτικά "Φιλαράκια", τα οποία όμως, όπως φαίνεται δεν είναι πια τόσο δεμένα. Τουλάχιστον όλα...

Ενώ η "Μόνικα Γκέλερ" Κόρτνεϊ Κοξ -κουμπάρα γαρ- και η "Φοίβη Μπουφέ" Λίζα Κούντροου παραβρέθηκαν στις χαρές της φιλενάδας τους, οι άντρες της παρέας δεν έλαβαν προσκλητήριο...

Και παρόλο που ο "Ρος Γκέλερ" Ντέιβιντ Σουίμερ δεν σχολίασε -τουλάχιστον δημόσια- το γεγονός, οι άλλοι δύο της παρέας δεν "χαρίστηκαν".

Ο "Τζόι Τριμπιάνι" Ματ Λε Μπλαν απάντησε χαρακτηριστικά "Αν με ήθελε εκεί, θα ήμουν δίπλα της", ενώ ο "Τσάντλερ Μπινγκ" Μάθιου Πέρι ξεκαθάρισε ότι "Δεν έλαβα προσκλητήριο... τι να κάνουμε;"