Τάμτα: 15 πόζες με μαγιό που έφεραν καύσωνα [photos]

13.08.2015
Η 34χρονη τραγουδίστρια από τη Γεωργία προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα, όταν κυκλοφορεί με το μαγιό της στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο!

Η 34χρονη τραγουδίστρια από τη Γεωργία προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα, όταν κυκλοφορεί με το μαγιό της στα ελληνικά νησιά!

Στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο, εντόπισε τον Αύγουστο ο φωτογραφικός φακός του Hello την Τάμτα. Η τραγουδίστρια που απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με φίλες της, εντυπωσίασε τόσο με το κομψό, ρετρό μπικίνι της, όσο και με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Τάμτα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο τάλεντ σόου της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης "Super Idol" τραγουδώντας σε ντουέτο "Το άλλο μου μισό", με τον νικητή του σόου, Σταύρο Κωνσταντίνου.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου της κομματιού “Unloved” στο εξωτερικό, και μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν στην νυχτερινή Αθήνα αλλά και μία αναπάντεχη τηλεοπτική εμφάνιση στην κρητική επιτροπή του "X Factor" της Γεωργίας, για δεύτερη χρονιά, η Τάμτα ξεκίνησε μια σειρά εμφανίσεων στην Μύκονο. Η Τάμτα μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά στο καλοκαιρινό Cabarret στην Μύκονο και παρουσιάζουν ένα ανανεωμένο και δυναμικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος Αυγούστου.