Οι Μπραντζελίνα στην Ελλάδα - Δείτε που θα κάνουν τις βουτιές τους! [photos]

14.08.2015
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσουν Σιθωνία Χαλκιδικής και θα μείνουν άπαντες στη βίλα που άνηκε στον εκλιπόντα επιχειρηματία και πρώην Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θωμά Βουλινό και αγοράστηκε από τον Γαλλοεβραίο επιχειρηματία Ρεμί στο Διάπορος απέναντι από τη Βουρβουρού στο δεύτερο πόδι.

Η μεγάλη τους αγάπη για την Ελλάδα είναι πλέον δεδομένη, γι΄αυτό και φέτος την επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ, την Αντζελίνα Τζολί και την πολυμελή τους οικογένεια, που σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso θα επισκεφθούν την Χαλκιδική!

Πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσουν Σιθωνία Χαλκιδικής και θα μείνουν άπαντες στη βίλα που άνηκε στον εκλιπόντα επιχειρηματία και πρώην Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θωμά Βουλινό και αγοράστηκε από τον Γαλλοεβραίο επιχειρηματία Ρεμί στο νησάκι Διάπορος απέναντι από τη Βουρβουρού στο δεύτερο πόδι.

Η συγκεκριμένη πολυτελής βίλα κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ΄80 και ήταν διάσημη για τη χλιδή και την πολυτέλειά της. Χτισμένη με πανάκριβα μάρμαρα και υλικά από όλον τον κόσμο, καταλήγει σε μια πανέμορφη ιδιωτική παραλία, ενώ διαθέτει πλήρεις βοηθητικές εγκαταστάσεις.

Σημειώστε πως ο μόνος τρόπος για να φτάσει κανείς στον Διάπορο είναι μέσω θαλάσσης, γι' αυτό και θεωρείται το νησί των... σκαφάτων της Χαλκιδικής.