Παντρεύεται η Μπεζαντάκου! Δες τον τυχεράκια

18.08.2015
Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει τον ερχόμενο Οκτώβριο η Στέλλα Μπεζαντάκου. Η πληθωρική "Μπεζ" μετά από πέντε χρόνια σχέσης, πήρε τη μεγάλη απόφαση να ντυθεί νυφούλα.

Εξάλλου, στο πρόσωπο του Χρήστου Γκίκα βρήκε το άλλο της μισό, ενώ για χάρη του άφησε πίσω της τον έντονο τρόπο ζωής της showbiz. Και για του λόγου το αληθές, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ζώντας σε ένα κτήμα στην Ανάβυσσο με το σύντροφό της, ο οποίος είναι εκπαιδευτής σκύλων.

Μάλιστα, και η ίδια έχει γίνει εκπαιδεύτρια, αν και πριν λίγο καιρό, είχε δεχτεί επίθεση από ροτβάιλερ και χρειάστηκε οι γιατροί να της κάνουν 70 ράμματα! Η Μπεζαντάκου πέρυσι είχε μία άτυχη εγκυμοσύνη, αφού έχασε το μωρό στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όσο για το σύντροφό της, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου: «Είναι ο σύντροφός μου, ο Χρήστος, με τον οποίο συγκατοικούμε τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, δεν επιδιώκουμε τη δημοσιότητα. Και δεν θέλαμε να διαφημίσουμε την ευτυχία μας, γιατί ο σύντροφός μου δεν αποζητά την έκθεση της προσωπικής μας ζωής κι εγώ, ως γυναίκα του, το σεβάστηκα απόλυτα».