Το κάψιμο σε πρόσωπο και σώμα της Ευγενίας Μανωλίδου [photo]

18.08.2015
Η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια Ευγενία Μανωλίδου, παρά τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών φροντίζει η ίδια καθημερινά το σπίτι και την οικογένεια της. Αποφάσισε λοιπόν την Δευτέρα το βράδυ, θέλοντας να ευχαριστήσει τα παιδιά της και τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη, να φτιάξει ένα γλυκό με καραμέλα.

Αυτή τη φορά όμως κάτι πήγε στραβά!!! Πετάχτηκε καυτή καραμέλα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γλυκού, στο πρόσωπο και το στέρνο της με αποτέλεσμα ένα μικρό έγκαυμα.

Η Ευγενία Μανωλίδου προκειμένου να ανακουφιστεί από τον πόνο και να αποφύγει το σημάδι από το κάψιμο, όπως η ίδια δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έψαξε για Αλόη που δυστυχώς δεν υπήρχε στο σπίτι. Έτσι, αναγκάστηκε να καταφύγει στα γιατροσόφια των γιαγιάδων μας, αλείφοντας το κάψιμο με ασπράδια από αυγό.

Η ίδια λοιπόν φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το ατύχημά της, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζοντας:

Κάψιμο από καραμέλα που εκσφενδονίστηκε σε πρόσωπο και σώμα.Έβαλα ασπράδι αυγού-ελλείψη αλόης στο σπίτι- και περιμένω....