Ριάλιτι σόου φανέρωσε το νυφικό της Άνιστον πριν από 4 μήνες (φωτό)

19.08.2015
Το σίριαλ με την επιλογή της Τζένιφερ Άνιστον για τη μεγάλη της μέρα στο πλευρό του Τζάστιν Θερού συνεχίζεται με συγκλονιστικές αποκαλύψεις...

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) με άκρα μυστικότητα και μην έχοντας δώσει ακόμη φωτογραφία στη δημοσιόητα, οι εικασίες, τα σενάρια και η φημολογία -ιδιαίτερα σχετικά με το νυφικό- "δίνουν και παίρνουν".

Πριν από λίγες μέρες είχε βουήξει το ίντερνετ από μια ψευδή -όπως αποκαλύφθηκε- ανάρτηση όπου η Τζεν -και καλά!- πόζαρε με την πλάτη φορώντας το νυφικό της.

Σήμερα, προκύπτουν νέα, πιο πιθανά -αν μας επιτραπεί το σχόλιο- σενάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, σε επεισόδιο του ριάλιτι σόου "Say Yes To The Dress" που προβλήλθηκε τον Απρίλιο, μια γυναίκα επέλεξε το νυφικό των ονείρων της και αμέσως μετά άκουσε από τον στυλίστα του διάσημου καταστήματος της Νέας Υόρκης Kleinfeld Bridal ότι "επρόκειτο για το νυφικό που είχε διαλέξει για την Τζένιφερ Άνιστον".

Το πραγματικά κομψότατο νυφικό -κοντά στο στυλ της Άνιστον, ας υπογραμμίσουμε- έχει την υπογραφή του Μαρκ Ζουνίνο (Mark Zunino) και το βρίσκει κανείς για $8.400 μόνο στο Kleinfeld's.

Ο ίδιος ο σχεδιαστής επιβεβαίωσε στην DailyMail ότι όντως έκανε τα σκίτσα αυτά προτείνοντας νυφικά για την Τζένιφερ Άνιστον όμως "δεν μπορεί να επιβεβαιώσει, ούτε και να διαψεύσει ότι φόρεσε δημιουργία του τη μεγάλη της μέρα".

Τα πράγματα ωστόσο παραμένουν ασαφή καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν ο στυλίστας όντως έκανε την γκάφα της ζωής του που μόλις τώρα άρχισε να γίνεται γνωστή, ή αν αναφερόταν σε επιλογές για εντιτόριαλ σε περιοδικό. Αναμένουμε τα επίσημα...