Lady Gaga, Τραβόλτα, Στρέιζαντ αγκαλιά: Πού, πως, πότε και γιατί;

24.08.2015
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μια απίθανη συνάντηση μεταξύ διασήμων που δεν ξέραμε ότι είναι φίλοι.

Τόσο η Lady Gaga όσο και η Μπάρμπρα Στρέιζαντ (Barbra Streisand) πόσταραν μια φωτογραφία όπου ποζάρουν περιχαρείς μαζί με τον Τζον Τραβόλτα (John Travolta) και τη σύζυγό του, Κέλι Πρέστον (Kelly Preston), τον σύζυγο της Στρέιζαντ, Τζέιμς Μπρόλιν (James Brolin) και τον παραγωγό του μιούζικαλ "American Horror Show: Hotel" όπου πρωταγωνιστεί τώρα η Gaga, Ράιαν Μέρφι (Ryan Murphy). Πού βρέθηκαν όμως όλοι μαζί;

Η "υψηλή" παρεούλα συναντήθηκε χθες το απόγευμα στο σπίτι της Στρέιζαντ και του Μπρόλιν όπου, αν κρίνουμε από τις λεζάντες στις φωτογραφίες που πόσταραν και οι δυο κυρίες πέρασαν τέλεια.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αν στο τραπέζι... έπεσαν σκέψεις ή προτάσεις για πιθανή μεταξύ τους συνεργασία στο μέλλον δεν έγινε γνωστό. Θα το παρακολουθούμε, όμως... .

Πάντως, υπήρξε ακόμη μια φωτογραφία από εκείνο το βράδυ που πόσταρε η Lady Gaga και είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

"H Μπάρμπρα και εγώ. Πόσο απόλυτα απίθανη γυναίκα. #Funnygirls" γράφει η Gaga στη λεζάντα όπου το Hashtag και η πόζα παραπέμπει χωρίς αμφιβολία στην ταινία "Funny Girl" του 1968, όπου πρωταγωνιστούσε η Στρέιζαντ. Ιδού και οι δυο λήψεις για το.. συγκριτικό!
Έτσι για την ιστορία πάντως, η Lady Gaga γεννήθηκε το 1986!!!

Barbra and me. 󾔖 what a completely amazing woman. #Funnygirls

Posted by Lady Gaga on Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Η πόζα αυτή είναι τόσο θρυλική, που είναι πολλές οι νεότερες ηθοποιοί που επιχείρησαν να την αντιγράψουν σε συγκεκριμένα εντιτόριαλ. Ιδού η προσπάθεια της φρεσκοπαντρεμένης Τζένιφερ Ανιστον (Jennifer Aniston)