Τζίνα Αλιμόνου Βαρδινογιάννη: Από τη ζωή σαν παραμύθι μέχρι το διαζύγιο-βόμβα [photos]

20.03.2017
Ελάχιστες είναι οι δημόσιες εμφανίσεις της από τότε που παντρεύτηκε τον Παύλο Βαρδινογιάννη, ενώ σε κάθε έξοδό της στην Ελλάδα οι ρεπόρτερ την κυνηγούν για ένα της πλάνο.

Η όμορφη Τζίνα Αλιμόνου γεννήθηκε στις Αμύκλες Σπάρτης, όμως από νωρίς μετακόμισε στην Αθήνα. Εγινε επιτυχημένο μοντέλο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και με όχημα το μόντελινγκ σπούδασε Ιστορία της Τέχνης στο πανεπιστήμιο «Ecole Du Louvre» του Παρισιού.

Το 1999 δοκίμασε την τύχη της και στην υποκριτική. Έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», «Το παιχνίδι της συγγνώμης», οι «Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» και πολλές άλλες, ενώ έχει συμμετάσχει σε κινηματογραφικές και θεατρικές παραστάσεις. Πριν λίγο καιρό συμμετείχε στο μιούζικαλ «Έκτο Πάτωμα» του Αλφρέντ Ζερύ, που παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά το καλοκαίρι του 2005 και έκτοτε ήταν αχώριστοι. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 26 Ιουλίου 2006, ακριβώς ένα χρόνο μετά την γνωριμία του, ενώ το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο, στο ξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου στο Island, με κουμπάρο τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τα οποία, αυτή τη στιγμή είναι στην Αθήνα με την μητέρα τους, ενώ η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Οκτώβριο.

Από τότε που έκανε οικογένεια μειώθηκαν στο ελάχιστο οι δημόσιες εμφανίσεις της, αφού αποσύρθηκε εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας. Έζησε με τον σύζυγο και τα παιδιά της στη Νέα Υόρκη, ενώ τη βάπτιση των τρίδυμων παιδιών τους έκανε στον Αγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», τα μαύρα σύννεφα στο γάμο του ζευγαριού άρχισαν να δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της μετοίκησής τους προ διετίας στην Αμερική. Μια μετοίκηση που τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι, όταν επέστρεψαν στην Αθήνα. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πληροφορίες έκαναν λόγο για επισκέψεις της Τζίνας Αλιμόνου σε αρκετά δικηγορικά γραφεία, προκειμένου να βρεθεί εκείνο που θα μπορούσε να διαχειριστεί μια τόσο λεπτή υπόθεση και κυρίως να μπορεί να της εξασφαλίσει «εχεμύθεια».

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν στα κοσμικά σαλόνια για κρίση στο γάμο τους επιβεβαιώθηκαν από τα ονόματά τους σε πινάκιο ασφαλιστικών μέτρων. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», η κατάθεση της αίτησης από τον Παύλο Βαρδιονογιάννη κατά της συζύγου του έγινε ανήμερα τη γιορτή των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου 2017. Με μαύρα μεγάλα γυαλιά και μακρύ παλτό η εντυπωσιακή Τζίνα Αλιμόνου εμφανίστηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενη από αρκετούς δικηγόρους. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά εκπροσωπήθηκε κι εκείνος από σημαντικό αριθμό δικηγόρων.

«Θέλει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική. Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερική. Συγκεκριμένα στο Κονέκτικατ. Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στο σύζυγό μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και πως σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να μείνω κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου. Εκείνος δεν το δέχεται και γι’ αυτό το λόγο έχουμε φτάσει εδώ. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμασταν εκεί, δούλευε στις πέντε το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δυο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου», ανέφερε στο δικαστήριο η ηθοποιός.

Εμείς θυμηθήκαμε κάποιες εμφανίσεις της ηθοποιού, τότε που δεν κυκλοφορούσε ινκόγκνιτο!