Δες την κόρη της Καραβάτου παρανυφάκι στο γάμο του Μακαλιά (φωτό)

03.09.2015
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Τετάρτη (2/9) ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη και στη σημαντική αυτή μέρα του ζευγαριού, καλοί τους φίλοι από τον καλλιτεχνικό κυρίως χώρο, έδωσαν το "παρών τους.

Και τη μέρα αυτή από το πλευρό τους δεν γινόταν να λείπουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Καστούλης. Εξάλλου, το ζευγάρι είναι φίλοι με τους νεόνυμφους, ενώ ο Μακαλιάς είναι μέλος της τηλεοπιτκής παρέας τους στο epsilon.

Μάλιστα, η μικρή Αέλια ήταν κι ένα από τα παρανυφάκια στο γάμο, "κλέβοντας" την παράσταση. Η Καραβάτου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, τόσο για το το γάμο των φίλων της, όσο και για την κορούλα της, που έγινε για πρώτη φορά παρανυφάκι. Ανέβασε, δε, και σχετική φωτογραφία.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη φωτογραφία που ανέβασε στα social media κι εντυπωσίασε. Κοινοποίησε και άλλη μία του ζευγαριού, χωρίς φίλτρα την ώρα του μυστηρίου. Και είναι πραγματικά εντυπωσιακή. "Χωρίς φίλτρα.... Μόνο αυτοί..." ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την άκρως καλλιτεχνική φωτό της Καραβατου.

Στο γάμο ήταν και η Όλγα Λαφαζάνη, η τέταρτη της παρέας "Στα καλά καθούμενα".