Κωστόπουλος: Ψάχνει άσχημη και ζάμπλουτη για να παντρευτεί!

09.09.2015
Ανέκαθεν, τα editorials του Πέτρου Κωστόπουλου είχαν ενδιαφέρον. Γιατί δεν ήταν μόνο ο τρόπος που έγραφε ο πρώην εκδότης, αλλά και αυτά που έγραφε κεντρούσαν το ενδιαφέρον των αναγνωστών. Αυτή τη φορά ο Κωστόπουλος - κι ενώ φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού με το νέο αμόρε κυκλοφορούν παντού - αποκαλύπτει ότι θέλει να... παντρευτεί!

Ψάχνει νύφη και μάλιστα, μέσα από το σάιτ του, Koolnews, εξηγεί και πώς την θέλει: χοντρή, άσχημη, Αμερικάνα και... ζάμπλουτη! Αμ πώς! Με τον τίτλο, "Πώς με κόβετε για ζιγκολό γηραιών και πλούσιων κυριών; Έχετε άλλη πρόταση δουλειάς;" γράφει μεταξύ άλλων στο editorial:

"Εγώ πάλι ο μουντρούχαλος ούτε έναν άνθρωπο δεν γνώρισα. Αν και πάλι φέτος είχαμε βάλει σκοπό με το φίλο μου το Νεκτάριο (σ.σ. μάλλον εννοεί το Νικολόπουλο, σύζυγο της Κατερίνας Λάσπα) να βρούμε μια άσχημη, χοντρή και ζάμπλουτη Αμερικάνα να ξαναπαντρευτούμε και να λύσουμε όλα μας τα προβλήματα. Αυτός πήρε άδεια κι απ' τη γυναίκα του. Ονομάσαμε αυτό το φιλανθρωπικό κίνημα, που θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα, η ΑΠΟΧΗ, με τον τόνο στο όμικρον. Όπως ψαρεύουν ζαργάνες. Μια μέρα τσακωθήκαμε για μια χοντρή Αμερικάνα, όπου η γάμπα της ήταν σαν μπουρί σόμπας, με κέρδισε στο νήμα ο Νεκτάριος αλλά απεδείχθη φλόμπα η δουλειά! Φαινόταν πλούσια, αλλά ήταν άφραγκη. Είπαμε του χρόνου να ενεργοποιήσουμε το Κίνημα από τον Ιούνιο.

Θα έχουμε κι άλλα κονέ τώρα, γιατί ο Νεκτάριος ανοίγει σε δυο μήνες μαγαζί στο Μαϊάμι. Μπορούμε να προσφέρουμε στη χώρα, γιατί δεν χρειάζεται να παντρευτούμε κιόλας. Θα εισάγουμε συνάλλαγμα και θα αλλάζουμε στόχο. Τι άλλη δουλειά να κάνεις; Με τον Τσίπρα και τις εκλογές που έχουμε, έχει στεγνώσει η πιάτσα. Αντί να γίνονται δουλειές κλείνουν. Η διαφήμιση έχει πάει στο μηδέν. Το απόλυτο μηδέν. Πείνα στην τηλεόραση, σε λίγο θα σου ζητάνε και λεφτά για να κάνεις εκπομπή. Το ίδιο και στο ραδιόφωνο και το διαδίκτυο. Οπότε... όλοι ΑΠΟΧΗ, σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στο Κίνημα με το σύνθημα του Σταμάτη του Γαρδέλη «Καμ γουιθ μι για να την βρεις, θα γλεντήσουμε τουγκέδερ, η ανάμνηση απ΄τη Γκρις θα σου μείνει για φορέβερ".