Πρώην σύζυγος πρωταγωνίστριας «κράζει» Λαζόπουλο, Βαρουφάκη και Καινούργιου [vds]

09.09.2015
Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη εμφανίστηκε μετά από καιρό και μίλησε τόσο για τα τηλεοπτικά πρόσωπα όσο και για τους πολιτικούς ο πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση, Σωτήρης Πολύζος.

Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Δε μου αρέσει το ήθος με το οποίο διαχειρίζεται τα πράγματα. Το ύφος της είναι απεχθές σε όλο τον κόσμο. Την είχα ικανή για πολλά την Κωνσταντοπούλου, αλλά όχι για κάτι τέτοιο», ενώ τον Γιάννη Βαρουφάκη τον χαρακτήρισε «επικίνδυνο άνθρωπο με υπερεγώ, νάρκισσο».

Αναφέρθηκε και στις υποκριτικές ικανότητες του Λάκη Λαζόπουλου, οι οποίες μάλλον δεν τον πείθουν: «Στην τελευταία ταινία του Σμαραγδή ήταν κάτω του μέτριου. Δεν είναι ηθοποιός, είναι όλα τα υπόλοιπα. Ηθοποιός δεν είναι όχι, προφανώς. Σε ένα έργο αξιώσεων δεν μπορεί να είναι καλός ο Λαζόπουλος. Γιατί δεν τον έχει επιλέξει ποτέ ένας θεατρικός επιχειρηματίας; Είναι 30 χρόνια στο σανίδι, έχεις δει να του έχουν εμπιστευθεί κανένα έργο αξιώσεων του Λαζόπουλου»;

Ούτε όμως η Κατερίνα Καινούργιου γλύτωσε αφού ο Πολύζος είπε στην Μπέτυ για τους υπευθύνους στον Alpha:

«Μα καλά είναι τρελοί εκεί στον Alpha; Κράτησαν την Καινούργιου κι έδιωξαν εσένα; Μου είναι συμπαθέστατη η Καινούργιου, αλλά εάν εγώ έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στις δύο, θα επέλεγα τη Μαγγίρα. Μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα. Η Καινούργιου μπορεί να υπηρετήσει ένα ρόλο, αυτό», δήλωσε.

Τέλος, προέβλεψε πως στην πρωινή ζώνη θα κερδίσουν και φέτος η Σκορδά με τον Λιάγκα, ενώ την Ελένη Μενεγάκη τη χαρακτήρισε ως ένα από τα εξυπνότερα πλάσματα της ελληνικής τηλεόρασης.