Σίντι Κρόφορντ: Εντυπωσιακό το ντεμπούτο της κόρης στην πασαρέλα [photos]

15.09.2015
Με τόσο ισχυρά και όμορφα γονίδια, το μέλλον της Κάια Γκέρμπερ ήταν προδιαγεγραμμένο από τα γενοφάσκια της. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι απλά η... επιβεβαιώση!

Από πολύ μικρή η κόρη της Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford), Κάια (Kaia) ήταν φτυστή η μανούλα της αλλά όσο μεγαλώνει, αυτή η ομοιότητα φτάνει να είναι προκλητική! Ακολουθώντας τα βήματα της μαμάς στο μόντελινγκ, η 14χρονη κουκλίτσα περπάτησε χθες στην πρώτη της επίσημη πασαρέλα.\

Έτσι για του λόγου περί γονιδίων το αληθές ιδού μια εικόνα από το παρελθόν.

Η Κάια ανήκει ήδη στο δυναμικό του πρακτορείου IMG από φέτος τον Ιούλιο ενώ οι δουλειές της στην ιταλική Vogue και τον κατάλογο ρούχων CR Fashion Book εντυπωσίασαν (μέρος τους βλέπετε σε αυτή τη σελίδα)

Φέτος, ήρθε η στιγμή να κάνει και την πρώτη επίδειξη μόδας η νεαρά που δείχνει να έχει όλο τον κόσμο στα πόδια της -και τη σούπερ μαμά της πάντα στο πλευρό της.

Η αφορμή δόθηκε στην Εβδομάδα Μόδας που εξελίσσεται αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη, όπου η όμορφη Κάια περπάτησε για λογαριασμό της νεανικής φίρμας "Public School".

Η ίδια πόσταρε αυτή τη φωτογραφία στον λογαριασμό της ενώ αναμένουμε νέο υλικό από τη μαμά που καμαρώνει για τα πάντα.

@PublicSchoolNYC!!

A photo posted by Kaia Gerber (@kaiagerber) on

Η Κάια, πάντως, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι καλή σταδιοδρομία...

Πάντως, ανάμεσα στα συγχαρητήρια ξεχωρίζουμε αυτά του προέδρου του πρακτορείου μοντέλων IMG όπου έχει υπογράψει η πολλά υποσχόμενη Κάια, ο οποίος στο ποστάρισμά του θυμήθηκε και την πρώτη πασαρέλα της μαμάς Σίντι...