Η Κρίστεν Στιούαρτ μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό από τον Πάτινσον

15.09.2015
Τρία χρόνια πέρασαν από τον πολύ δημόσιο χωρισμό του διάσημου ζεύγους και η ίδια η πιο άμεσα ενδιαφερόμενη προχωρά σε σημαντικές προσωπικές αποκαλύψεις.

Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) και ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης από τις ταινίες του "Twilight" και έγιναν ζευγάρι και στη ζωή. Ουδέποτε το παραδέχτηκαν δημόσια πριν χωρίσουν βέβαια, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Σήμερα, τρία χρόνια μετά το κέρατο που τους στοίχησε τον δεσμό, η 25χρονη σταρ μιλά ανοιχτά επί του θέματος.

Αυτό τον καιρό, η Κρίστεν Στιούαρτ προωθεί την τελευταία της ταινία με τίτλο "Equals" όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Νίκολας Χάουλτ, πρώην αγαπημένο της Τζένιφερ Λόρενς, για την ιστορία (επάνω στη φωτογραφία δίπλα της)

Μιλώντας λοιπόν με την ευκαιρία στο Daily Beast, η 25χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι για να μπει στο πετσί του ρόλου της άντλησε συναίσθημα από τη σκληρή εμπειρία που της "πρόσφερε" ο χωρισμός.

"Ήταν ασύλληπτα οδυνηρό", παραδέχτηκε η Κρίστεν τονίζοντας ότι όλα όσα έζησε μετά τον παράνομο δεσμό της με τον σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς, ο οποίος της κόστισε τη σχέση με τον Ρομπ. "Σχεδόν με σκότωσε", συνέχισε και τα είπε όλα.

Βεβαια, για την ιστορία, από εκείνη τη στιγμή, η ζωή της Κρίστεν άλλαξε πολύ ενώ οι φήμες τη θέλουν να έχει αλλάξει τον ορίζοντα των επιλογών ως προς τους συντρόφους "γυρίζοντάς το πια στις γυναίκες".