Το συγκινητικό αντίο του Κένι Ρότζερς [vds]

26.09.2015
Ο διάσημος μουσικός της κάντρι το πήρε απόφαση και κρεμάει το... μικρόφωνο έχοντας αφήσει πίσω του μια τεράστια κληρονομιά για τους λάτρεις του είδους - και όχι μόνο.

Στα 77 του χρόνια και έχοντας καταγράψει μια καριέρα μισού αιώνα και βάλε, ο Κένι Ρότζερς (Kenny Rogers) αποχωρεί από την ενεργό δράση. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος με ένα ειδικό βιντεάκι που πόσταρε στο Facebook και τα όσα λέει είναι πολύ συγκινητικά.

I love you all... thank you. -Kenny

Posted by Kenny Rogers on Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

"Αλήθεια... Πόσοι από εμάς φτάνουμε στο σημείο όπου μπορούμε να δούμε την άκρη του ουράνιου τόξου;" αναρωτιέται μεταξύ άλλων ο Κένι στο "αντίο" του και παραδέχεται με μεγάλη χαρά πως εκείνος βρίσκεται ακριβώς εκεί. Πόση ευτυχία. Και τώρα φτάνει.

Ευχαριστώντας τους άπειρους θαυμαστές του που τον ακολουθούσαν πιστά όλα αυτά τα χρόνια, ο Ρότζερς ανακοίνωσε πως η επικείμενη περιοδεία του θα είναι και η τελευταία.

Ατελείωτες επιτυχίες και απίθανα ντουέτα μεταξύ τους. Πιο ξεχωριστή συνεργασία και μια σχέση ολόκληρης ζωής όμως ο Κένι Ροτζερς είχε με την Ντόλι Πάρτον. Και οι δυο άλλαξαν με τον χρόνο πολύ -οι πλαστικές εκείνου δεν ήταν και τόσο επιτυχημένες- όμως η φιλία τους παραμένει δυνατή και οι φωνές τους το ίδιο.

Τους θυμόμαστε τη στιγμή που βραβεύονται ως το καλύτερο ντουέτο όλων των εποχών για τη μουσική κάντρι το 2005. "Islands in the Stream"

Με την ευκαιρία θυμόμαστε μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του Κένι Ρότζερς που παρότι δεν είναι του κάντρι ρεπερτορίου τον χαρακτήρισε απόλυτα σφραγίζοντάς την με την ξεχωριστή φωνή του.

Με την υπογραφή του Λάινονελ Ρίτσι... "Lady".