Ξαφνικός χωρισμός για την Ντρου Μπάριμορ -Τι έφταιξε;

23.10.2015
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους τίτλους τέλους να πέφτουν στον γάμο της διάσημης ηθοποιού την ώρα που όλοι νομίζαμε ότι "ζούσε το όνειρό της".

Η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) και ο Γουίλ Κόπελμαν (Will Copelman) παντρεύτηκαν το 2012 ύστερα από μόλις έναν χρόνο σχέσης και ενώ εκείνη ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Η ευτυχία ξεχείλιζε, όμως να που, όπως φαίνεται... τους τελείωσε.

"Έχουν προβλήματα εδώ και καιρό", αναφέρει το περιοδικό "ΟΚ!", συμπληρώνοντας ότι οι δυο τους έζησαν δοκιμαστικά χωριστά για λίγο καιρό, όμως δεν λειτούργησε και έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν.

"Ο γάμος έγινε βιαστικά, τον πόνταραν και τελικά δεν τα κατάφεραν", μεταφέρουν πηγές τονίζοντας ότι οι δυο τους προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους -και τα περιουσιακά τους- μυστικά έχοντας πάντα στο μυαλό τους το καλύτερο για τις δυο κόρες τους, τη 2 ετών Όλιβ και την ενός έτους Φράνκι.

Για την ιστορία, η Ντρου έχει ακόμη δυο γάμους στο ενεργητικό της. Έναν με τον Τζέρεμι Τόμας για 19 ημέρες (το 1994) και έναν με τον Τομ Γκριν (επάνω στη φωτογραφία) για πέντε μήνες το 2001.