Τσάρλι Σιν: Σοκαριστικές αποκαλύψεις ενόψει της ομολογίας για το AIDS

17.11.2015
Από ώρα σε ώρα αναμένεται η τηλεοπτική ομολογία του διάσημου ηθοποιού σχετικά με την ασθένειά του, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, και απανωτά δημοσιεύματα φέρνουν στο φως πληροφορίες που σοκάρουν.

Εδώ και καιρό έχει προκληθεί σάλος από δημοσιεύματα που θέλουν έναν διάσημο ηθοποιό να παλεύει με το AIDS εδώ και χρόνια, με τα ΜΜΕ να φωτογραφίζουν χαρακτηριστικά τον Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) χωρίς όμως να τον ονομάζουν ακριβώς. Σήμερα, όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα, ο 50χρονος σταρ θα εμφανιστεί στην εκπομπή "Today Show" όπου θα "κάνει στον οικοδεσπότη του, Ματ Λάουερ και στους τηλεθεατές του μια πολύ σημαντική προσωπική ανακοίνωση".

Όλος ο κόσμος περιμένει ότι θα τον ακούσει να παραδέχεται πως αυτός είναι όντως "ο διάσημος που νοσεί". Μέχρι τότε, όμως, μαθαίνουμε πολλά και διάφορα που σοκάρουν. Χώρια αυτά που ήδη γνωρίζαμε δηλαδή.

Σύμφωνα με την Daily Mail λοιπόν, ο Σιν παλεύει μυστικά με τον HIV εδώ και χρόνια ενώ την ίδια στιγμή πληρώνει άντρες και γυναίκες πορνοστάρ -δίνοντάς τους μέχρι και $30.000 τη βραδιά- για να του κάνουν παρέα στο σπίτι του όπου έχει απομονωθεί τα τελευταία δυο χρόνια. "Μαζί, καπνίζουν κρακ ή κοκαΐνη και παρακολουθούν παλιές του ταινίες".

Από την ασθένεια, αλλά και την υπερπροσπάθεια να μη μάθει κανείς τίποτα, ο Σιν, λέγεται ότι έχει ελαφρώς... παρανοήσει. Έχει στήσει μάλιστα στο γκαράζ του σπιτιού του ένα "μυστικό αρχηγείο ασφάλειας" όπου ελέγχει ό,τι κινείται γύρω του ανά πάσα στιγμή.

Και δεν σταματά εκεί.

Πληροφορίες θέλουν τον Τσάρλι Σιν να βάζει τον όποιον μπαινει μέσα στο σπίτι του να υπογράφει ειδικό συμφωνητικό εχεμύθειας ενώ τους επιβάλει να μην παίρνουν τα κινητά τους μαζί.

Όσο για τα χρήματα που ξοδεύει τόσο εύκολα, δεν χρειάζεται απορία. Αν σκεφτεί κανείς ότι για κάθε επεισόδιο της σειράς "Two and a Half Men" [φωτό επάνω] όπου εμφανίστηκε τελευταία, να παίρνει $1,25 εκατομμύρια δολλάρια... εξηγείται...

"Έχει 'μάτσο' τα λεφτά στο συρτάρι του. Το ανοίγει, παίρνει όσα θέλει και τα δίνει", μεταφέρουν πηγές..

Τώρα πια, και ενώ δυο από τις πρώην ερωμένες του -πορνοστάρ φυσικά στο επάγγελμα- δηλώνουν ότι "είναι καθαρές, ενώ φήμες θέλουν τις πρώην γυναίκες του, Μπρουκ Μιούλερ και Ντενίζ Ρίτσαρντς να γνωρίζουν το μυστικό του εδώ και πολύ καιρό... περιμένουμε όλοι τι έχει να πει ο ίδιος.