Η εγγονή του Τσοχατζόπουλου μιλάει για.. ΟΛΑ [vds]

17.11.2015
Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα, και εκεί μίλησε για όλα. Η 16χρονη σήμερα Κιάρα, κόρη της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου, έκανε το μεγάλο αυτό τηλεοπτικό «άνοιγμα» στην πρώτη φετινή εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Πρώτη φορά ΟΛΑ» και μίλησε για το γεγονός πως έκανε τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της σόουμπιζ.

Στο πλευρό της Κιάρας ήταν διαρκώς η μητέρα της που μίλησε με συγκίνηση γι΄αυτή, για τα κοινά τους βήματα, αλλά και για την ιδέα που είχε να ανεβάσει την κόρη της στην πασαρέλα του σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια στην τελευταία του κολεξιόν.

Η ίδια εξήγησε στο Θέμο το πώς σκέφτηκε: «Η Κιάρα ερχόταν από μικρό παιδί μαζί μου στις δουλειές, ενδιαφερόταν πάντα για τη μόδα και σκέφτηκα γιατί να μην κάνει την αρχή με τον Βασίλη Ζούλια, που είναι εξαιρετικός σχεδιαστής και πάνω απ’ όλα φίλος. Οταν το πρότεινα, μάλιστα, και οι δύο ενθουσιάστηκαν».

Η Κιάρα από την πλευρά της μίλησε για το πώς δέχθηκαν οι συμμαθητές της το επαγγελματικό της αυτό βήμα στο σχολείο και για το Bulling που δέχθηκε εξαιτίας του.