Ηλιάδη: Η σκληρή απάντηση στις φήμες χωρισμού

25.11.2015
Πανικό προκάλεσε το δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας που ήθελε την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου να βρίσκονται ένα βήμα πριν το χωρισμό. Σύμφωνα με την Espresso, το ζευγάρι βρίσκεται κάτι σε διάσταση, προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον της σχέσης τους, ενώ οι καβγάδες δημιούργησαν ανάμεσα τους μία απόσταση.

Λίγες ώρες μετά και η τραγουδίστρια, μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook απάντησε στο δημοσίευμα και αρκετά ενοχλημένη, έβαλε ένα τέλος στη φημολογία.

Μάλιστα, η Ηλιάδη άφησε να εννοηθεί ότι θα κινηθεί νομικά προκειμένου να προστατεύσει την οικογενειακή της ευτυχία. Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι το ζευγάρι έχει ένα παιδί.



«Αυτή η “έγκυρη δημοσιογραφία” με τρελαίνει!!!! Αναρωτιέμαι πραγματικά πως τρυπώνετε στα σπίτια μας και βλέπετε τι κάνουμε! Φαίνεται ότι εσείς γνωρίζετε καλύτερα τις ζωές μας!!!! Χαλαρώστε και μην κοροϊδεύετε τον κόσμο μην δημιουργείτε ψεύτικες ειδήσεις προς όφελος σας και επιτέλους σεβαστείτε οικογένειες και παιδιά. Για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν και δεν σέβονται υπάρχουν οι νόμοι και τα δικαστήρια», έγραψε χαρακτηριστικά.