Academy Museum Gala: Και η Selena Gomez είπε «ναι» στην τάση του flippy bob αλα wet

Academy Museum Gala: Και η Selena Gomez είπε «ναι» στην τάση του flippy bob αλα wet
ΠΗΓΗ:@selenagomez
It's official! Το flippy bob είναι στη μόδα αυτό το φθινόπωρο

To Annual Academy Museum gala πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, και είναι γνωστό ως το Met Gala της Δυτικής Ακτής, καθώς οι στιγμές μόδας και ομορφιάς αξίζουν την προσοχή μας. Για παράδειγμα, η Selena Gomez εμφανίστηκε και παρουσίασε μια κομψή αλλαγή στα μαλλιά της για το φθινόπωρο.

To Annual Academy Museum gala είναι μια εκδήλωση που υποστηρίζει τις εκθέσεις και τα δημόσια προγράμματα της Ακαδημίας Μουσείου (των Όσκαρ). Φυσικά, έχει εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις μόδας της χρονιάς, με συμμετοχή αστέρων όπως η Kendall Jenner, η Cynthia Erivo και η Ariana Grande, η λίστα είναι ατελείωτη. Για την περίσταση, η Gomez επέλεξε ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα Alaïa, συνδυασμένο με ένα από τα huge χτενίσματα της φθινοπωρινής σεζόν, το flippy bob.

Η Gomez κράτησε την εκδοχή της στο flippy bob αρκετά κλασική. Το χτένισμα αυτό περιλαμβάνει το μαλλί της Selena κομμένο καρέ με τις άκρες γυρισμένες προς τα επάνω αλα wet, δημιουργώντας ένα ωραίο καμπυλωτό σχήμα.

Δεδομένου ότι το hair look της τραβούσε τα βλέμματα, κράτησε το μακιγιάζ της σε πιο φυσικές και απλές γραμμές. Ο αγαπημένος της makeup artist, Hung Vanngo, δημιούργησε μια εμφάνιση που περιλάμβανε ροζ χείλη και μάγουλα, καθώς και έναν απαλό γκρι smokey μακιγιάζ στα μάτια.

It's official! Το flippy bob είναι στη μόδα αυτό το φθινόπωρο. Από την Kim Kardashian μέχρι τη Selena Gomez αυτό το hair cut δείχνει να είναι το μεγαλύτερο beauty hit της φετινής σεζόν.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.10.2024 - 17:55