Πασίγνωστη Ελληνίδα σοκάρει: "Με κακοποιούσε ο σύντροφός μου, φοβόμουν για τη ζωή μου" [vds]

26.11.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε μια πολύ γνωστή Ελληνίδα που συγκλόνισε, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι έχει κακοποιηθεί σωματικά από σύντροφό της.

Ο λόγος για την Μάντα Παπαδάκου, η οποία μετά την προσωπική της περιπέτεια θέλησε να βοηθήσει και άλλες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί, ιδρύοντας την Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών.

Η ίδια στην εκπομπή Parole και την Αννίτα Πάνια ομολόγησε: «Πολλές στιγμές είχα φτάσει σε σημείο που φοβόμουν για τη ζωή μου. Η κακοποίηση δεν ξεκινάει στο πρώτο ραντεβού, έρχεται σιγά σιγά. Έτσι και σε εμάς σιγά σιγά έγινε όλο αυτό. Στο σημείο που άρχισε ο έλεγχος, που άρχισε η υποτίμηση, αισθανόμουν ότι τρελαινόμουν αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Υπάρχει και ένας εθισμός. Όταν έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν μπορώ να πονάω πια. Γιατί αυτό είναι όταν φτάνουμε στο πάτωμα και λένε ότι πλέον δεν μπορώ να ζω μέσα σε ένα πόνο, να μην έχω όνειρα και στόχους. Πήρα την απόφαση να φύγω. Εκεί είναι που έγινε η μεγάλη έκρηξη από τις τελευταίες που ήταν πολύ έντονες. Όταν μια γυναίκα έχει φτάσει στα όρια της και λέει ότι φεύγει, εκεί είναι που διακινδυνεύει τη ζωή της ότι πραγματικά μπορεί αν τη σφάξει».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή: