Γνωστός τραγουδιστής βγάζει ένα σκασμό λεφτά και τα δίνει στη μαμά του! [vds]

26.11.2015
Χαράς ευαγγέλια για όλες τις μαμάδες που μεγαλώνουν γιους οικονομικά ανεξάρτητους, είναι αυτή η δήλωση πασίγνωστου Έλληνα λαϊκού τραγουδιστή, που παίρνει το φάκελο με το νυχτοκάματο και το δίνει στη... μανούλα.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του κολλητού του φίλου, Γρηγόρη Αρναούτογλου και με μεγάλη αθωότητα και άνεση αποκάλυψε ότι δεν τα πάει καλά με τα οικονομικά γι αυτό και δίνει τα χρήματά του στη μαμά του να τα φυλάει.

«Έχω αφήσει τη διαχείριση στη μητέρα μου επειδή δεν είμαι οικονόμος. Αλλιώς δεν γλιτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, τσιμπάω το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου».

Δείτε σε ποιον τραγουδιστή - που πληρώνεται με φάκελο - αναφερόμαστε και αν έχει φάει... ως άντρας κυνηγός, χυλόπιτα ...και βίντεο:

Πρόκειται για τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος μετά που δίνει τα χρήματα να τα φυλάει η μαμά του... είναι «άντρας κυνηγός» και ως «άντρας-κυνηγός» που είναι, έχει φάει χυλόπιτες, ακόμα και όταν έγινε αναγνωρίσιμος:

«Ο έρωτας με αναζωογονεί, αλλά εμείς οι άντρες- κυνηγοί, έχουμε ζήσει στο πετσί μας την απόρριψη. Έχω φάει απόρριψη ακόμα και αφότου έγινα γνωστός. Οι περισσότερες γυναίκες που θα γνωρίσω, το πρώτο πράγμα που μου λένε πως “δεν σε βλέπω σαν τον Παντελίδη”, οπότε ξεκινάμε από άλλη βάση».