Καινούργιου: Αυτός είναι ο άνδρας που την παρηγορεί μετά το χωρισμό [photo]

07.12.2015
Ο χωρισμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον βασίλη Σταθοκωστόπουλο ήταν κάτι που η ίδια παραδέχεται ότι την έχει πληγώσει. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια δε θέλει να δώσει δημοσιότητα και να αναφέρεται σε αυτόν.

Και, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, το έχει ρίξει στη δουλειά, προκειμένου να ξεχαστεί. γιατί υπάρχει καλύτερο φάρμακο από τηνε ργασιοθεραπεία για έναν χωρισμό; Εξάλλου, η νεα της εκπομπή, Λόγω tivis πηγαίνει καλά, και αυτό τουλάχιστον έρχεται κα΄πως να ισορροπήσει την άσχημη ψυχολογική περίοδο που περνά.

Ωστοσο, δίπλα της η Κατερίνα έχει την οικογένεια της, τους φίλους της κι έναν άνδρα που τη στηρίζει μετά τον χωρισμό όσο κανείς άλλος.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον αδελφό της, Πάνο Καινούργιο με τον οποίο έχουν μία πολύ δυνατή σχέση. Άλλωστε, τα δύο αδέλφια είναι δεμενα και ανεκαθεν ο ένας ήταν κοντά στον άλλον. Κια τώρα που η παρουσιάστρια είναι στεναχωρημένη, εκείνος προσπαθεί να την κάνει να ξεχαστεί.

Πρόσφατα, η Κατερίνα ανέβασε στα social media φωτογραφία με τον αδελφό της και τα likes για το ομορφόσογο "έπεσαν" βροχή.