Για ποια μίλησε ο Πουνέντης: "Έχουμε καιρό να μιλήσουμε, περνάμε κρίση" [vds]

17.12.2015
Ο Μάκης Πουνέντης μετά από αρκετό διάστημα αποχής από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε στην κάμερα όπου έκανε δηλώσεις για την Μαρία Ηλιάκη που σίγουρα θα συζητηθούν.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός-παρουσιαστής, για τα τηλεοπτικά του σχέδια είπε: «Όταν έχεις κάνει κάποιες κινήσεις που δεν έχουν βγει καλές, ή κάποιες λάθος κινήσεις, πρέπει να κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και να διαλέξεις τη σωστή. Θέλω να κάνω πράγματα που τα γουστάρω εγώ. Η φετινή χρονιά δεν ήταν καλή για εμένα. Δεν έκανα τις σωστές επιλογές ή αυτές οι επιλογές που έκανα δεν μου βγήκαν, οπότε για αυτό με βλέπετε πολύ προσεκτικό για το τι θα κάνω, για το επόμενο βήμα. Έχω μάθει να κάνω υπομονή.».

Όταν ρωτήθηκε για την πρώην συνεργάτιδά του, Μαρία Ηλιάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε καιρό να μιλήσουμε η αλήθεια είναι! Εγώ γενικά κακές σχέσεις δεν έχω με κανέναν και δεν κρατάω ποτέ τίποτα, δεν λειτουργώ έτσι. Δεν την έχω βρίσει ποτέ τη Μαρία. Όταν κάτι τελειώνει και δεν τελειώνει καλά, γιατί τελείωσε άδοξα, τότε οι σχέσεις των ανθρώπων περνάνε μια κρίση».

Δείτε τις δηλώσεις του στην κάμερα: