20 παιδιά διάσημων που πήραν την «κάτω βόλτα» [photos]

08.02.2017
Είχαν μεγαλώνοντας όλα όσα λαχταρούσε η ψυχή τους. Διάσημους γονείς, χρήματα, φήμη, αναγνωρισιμότητα, ανοικτούς ορίζοντες. Κι όμως αυτά τα παιδιά κάπου έχασαν τη μπάλα!

Μπορεί οι γονείς να έχτισαν έναν μύθο γύρω από το όνομά τους, τελικά όμως τα παιδιά τους δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Πολλοί είναι οι αστέρες του Χόλιγουντ που απέκτησαν γιους και κόρες που λοξοδρόμησαν, έμπλεξαν με το νόμο, με ναρκωτικά, αλκοόλ και με άλλες αξιόποινες πράξεις ή παραβατικές συμπεριφορές.

Το πιο πρόσφατο κρούσμα είναι ο 26χρονος Γουέστον, γιος του Νίκολας Κέιτζ που συνελήφθη ύστερα από άγρια καταδίωξη με τους αστυνομικούς γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, στο Σαν Φερνάντο Βάλεϊ. Πάνω στη βιασύνη του, ο Γουέστον, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προκαλώντας διάφορες φθορές σε γραμματοκιβώτια και πινακίδες σήμανσης έχοντας τους αστυνομικούς στο... κατόπι! Στο τέλος, το αυτοκίνητο σταμάτησε ένα... δέντρο, πάνω στο οποίο "καρφώθηκε" ο Γουέστον -ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. Ο 26χρονος Γουέστον συνελήφθη, έλαβε πρόστιμο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, εξαιτίας ελαφρών τραυμάτων.

Δείτε 20 διάσημους γονείς που κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να περιμαζέψουν τα «βλαστάρια» τους από το αστυνομικό τμήμα ή να τα κλείσουν εσπευσμένα σε κλινική αποτοξίνωσης για να σωθούν. Σε μερικές περιπτώσεις δυστυχώς δεν τα κατάφεραν! Τους παρουσιάζουμε σε αντίστροφη μέτρηση από το #20 προς το #1!