Ηλιάδη- Γκέντσογλου: Πρώτη κοινή φωτογράφηση με τα παιδιά [photos]

23.12.2015
Μετρούν ήδη 2,5 χρόνια σχέσης και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου που έκαναν μία λαμπερή φωτογράφηση για το περιοδικό ΟΚ! με τον 17 μηνών γιο τους, αλλά και τον 10χρονο γιο της πρώτης, Μπάμπη.

Σημειώστε πως πρόκειται για την πρώτη φορά κοινή που το ζευγάρι κάνει οικογενειακή φωτογράφηση και πως μίλησαν για όλα.

Ο Σάββας Γκέντσογλου σημείωσε για το γιο του πως «Η αλήθεια είναι ότι η ζωή µου, ως προς την καθηµερινότητά µου, δεν έχει αλλάξει και πολύ. Έχουµε µοιράσει µε την Αγγελική πολύ καλά τα πάντα σχετικά µε το µωρό και έτσι ο καθένας έχει τον χώρο και τον χρόνο του. Αυτό που έχει αλλάξει σε µεγάλο βαθµό είναι το πώς σκέφτοµαι πλέον. Ό,τι κι αν θέλω να κάνω µπαίνει σε δεύτερη µοίρα».

Η Αγγελική Ηλιάδη προσθέτει: «Παρόλο που την εµπειρία της µητρότητας την είχα ζήσει δέκα χρόνια πριν, όταν ήρθε στον κόσµο ο γιος µου Μπάµπης, νοµίζω ότι είχα περισσότερο άγχος. Όταν γίνεσαι µητέρα στα 25 σου, όπως συνέβη την πρώτη φορά, έχεις άλλο τρόπο σκέψης. Είσαι πιο χαλαρή, πιο ανέµελη και λιγότερο συνειδητοποιηµένη. Την πρώτη φορά οι εννέα μήνες πέρασαν χωρίς να καταλάβω καλά καλά τις αλλαγές που συνέβαιναν στο σώµα µου και πόσο µεγάλο είναι αυτό που µου συµβαίνει».