Η εγγονή του τέως είναι η νέα σύντροφος του Πρίγκιπα Χάρι! [photos]

18.01.2016
Δεν μπορούμε να πούμε πως δεν μας είχε περάσει από το μυαλό, αλλά να που και πάλι πέσαμε από τα σύννεφα! Και αυτό γιατί ξέραμε πως είναι γνωστός γυναικοκατακτητής και δύσκολα μια όμορφη γυναίκα δεν πέφτει στα δίχτυα του, αλλά δεν περιμέναμε πως θα συμβεί τόσο γρήγορα!

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, τον μικρό αδελφό του Γουίλια που σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα βρήκε τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Μαρίας Ολυμπίας, εγγονής του τέως και κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ!

Μάλιστα, το αυστραλιανό περιοδικό New Idea αναφέρει πως η συνάντηση των δύο φέρεται να έγινε σε ένα πάρτι μέσω κοινών γνωστών και πως τη γνωριμία την έκανε η πριγκίπισσα Βεατρίκη! Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, αλλά και η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλεντον εγκρίνουν τη νέα κατάκτησή του, θεωρώντας την την «καλύτερη σύντροφο που είχε μέχρι στιγμής».


Η Μαρία – Ολυμπία είναι 19 ετών και πανέμορφη. Εχει σπουδάσει δράμα, ιστορία της Τέχνης, graphics και φωτογραφία στο Λονδίνο και αποτελεί σύγχρονο fashion icon. Δεν είναι τυχαίο που έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό Tatler ως "η πιο περιζήτητη εργένισσα στον κόσμο" , ενώ στους κύκλους του εξωτερικού την αποκαλούν ως "Πριγκίιπισσα Ολυμπία της Ελλάδας και της Δανίας".