Είδηση βόμβα! Χωρισμός για Κιμ & Κάνιε;

05.02.2016
Ποιός θα περίμενε πως ένα ποστάρισμα στο Twitter θα δημιουργούσε τέτοια θύελλα. Το πρόσφατο ξέσπασμα - ξεκατίνιασμα θα λέγαμε - του Κάνιε Γουέστ στα social media το παρακολουθήσαμε στενά, το ίδιο όμως προφανώς έκανε και η σύζυγος του πυρ Καρντάσιαν που έγινε ταύρος εν υαλοπωλείο με όσα διάβασαν τα ματάκια της (και τα δικά μας φυσικά).

Αφορμή για το ξέσπασμά της, όπως διαβάζουμε στο Radar Online, δεν ήταν άλλο από το μήνυμα της Άμπερ Ρόουζ για την... "τρυπούλα" του Κάνιε μετά το χαρακτηρισμό "στρίπερ" που της απέδωσε ο Κάνιε.

«Κάνιε, είσαι τσαντισμένος που δεν παίζω πια με την τρυπούλα στα οπίσθιά σου»; είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν φυσικό, το σκηνικό δεν άφησε αμέτοχη την Κιμ που έγινε πυρ και μανία με το σύζυγό της. Όπως λέγεται η ίδια ένιωσε απίστευτα ντροπιασμένη και εξοστράκισε τον Κάνιε, δείχνοντάς του την έξοδο...

Αλλά ποιά ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι;

Μόλις ξέσπασε ο καυγάς ο Κάνιε απαγόρευσε στην Κιμ κάθε εμπλοκή λέγοντας πως ήταν μια μάχη που έπρεπε να δώσει μόνος του, όπερ κι εγέννετο. Αυτό όμως που αηδίασε την Κιμ βγάζοντάς την έξω από τα ρούχα της ήταν τα προσβλητικά λόγια του Κάνιε για το μικρό αγοράκι της Ρόουζ.

Θυμήσου τον επικό καυγά: «Σκοτωμός» με τον Κάνιε Γουέστ στο Twitter: Απίστευτες βρισιές

Η Κιμ "μάλωσε" τον Κάνιε για τα απαράδεκτα σχόλιά του και ανέλαβε τα ηνία τηλεφωνόντας στην Άμπερ για να διορθώσει την κατάσταση, εξού και η συνάντησή της και οι selfies με την Άμπερ Ρόουζ.

Διάβασε σχετικά: Κιμ & Άμπερ: Χαμός με τη κοινή selfie της νυν και της πρώην του Κάνιε

Όπως λέγεται αυτό που ανησυχεί την Κιμ είναι η εικόνα της μιας και η αλλαζονική συμπεριφορά του συζύγου της της χαλάει το... image με τόσο κόπο έχει χτίσει.

Δεν έχουν παρά μόνο δύο χρόνια έγγαμου βίου και το ζευγάρι τσακώνεται συνέχεια με πολλούς να κάνουν λόγο για διαζύγιο προ των πυλών.

Οψόμεθα...