Ο Τζόνι Ντεπ γίνεται viral ως Ντόναλντ Τραμπ -Ναι, αυτός είναι [vds]

11.02.2016
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο/παρωδία με πρωταγωνιστή τον διάσημη ηθοποιό, ο οποίος είναι πραγματικά αγνώριστος στη μεταμόρφωσή του ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Γνωστός για τις παρωδίες του σε όλα τα επίπεδα, ο σατιρικός ιστότοπος Funny or Die κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιο για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος σις επερχόμενες εκλογες των ΗΠΑ, όπως τον ενσαρκώνει εντυπωσιακά ο Τζονι Ντεπ.

"Ο Ντόναλντ Τραμπ τα έχει όλα. Χρήματα, δύναμη, σεβασμό, και μια νύφη από την Ανατολική Ευρώπη. Όμως όλα αυτά δεν του ήρθαν τυχαία. Αρχικά κληρονόμησε εκατομμύρια δολλάρια από τον πλούσιο πατέρα του, μετά άρπαξε τη Νέα Υόρκη από τα αρ***ια. Τώρα μπορείτε να μάθετε την τέχνη της διαπραγμάτευσης, της ακίνητης περιουσίας και πολλών άλλων σε αυτό το διαφωτιστικό κλιπ που έγινε αποκλειστικά για την τηλεόραση. Το Funny Or Die παρουσιάζει την ταινία του Ντόναλντ Τραμπ "The Art Of The Deal: The Movie"

Αυτά είναι τα λόγια με τα οποία προλογίζει το βίντεο ο ιστότοπος, ο οποίος "πάτησε" επάνω στο βιβλίο που όντως υπέγραψε πριν από χρόνια ο Τραμπ

Το βίντεο στην επόμενη σελίδα και απολαύστε...