Καραγιάννη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της & ο ρόλος της Τατιάνας!

15.02.2016
Η Νανά Καραγιάννη έδωσε μία δύσκολη μάχη με τη νευρική ανορεξία και υπήρξαν περίοδοι που η ασθένεια έδειχνε να έχει το... πάνω χέρι. Ωστόσο, η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν το έβαλε κάτω και με τη βοήθεια δικών της ανθρώπων πάλεψε με τη νευρική ανορεξία και σήμερα είναι σε μία φάση που μπορεί να κλείνει το μάτι με αισιοδοξία.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δείχνει πως είναι καλύτερα από ποτέ, έχοντας πάρει κάποια κιλά, ενώ για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό η εικόνα της δείχνει υγιής.

«Μπορούμε να πούμε πια ότι το αποχαιρετάμε και πια ήταν ώρα του γιατί ήταν πολλά τα χρόνια που ταλαιπωρηθήκαμε» ανέφερε η ίδια στην εκομπή Καλημερούδια.

«Είμαι σε μια φάση που παίρνω κιλά. Θα ανατιναχτώ», πρόσθεσε κι εξήγησε πως δεν ζυγίζεται, καθώς της το είχαν απαγορεύσει όταν είχε πρωτοξεκινήσει τη θεραπεία της.

Στη συνέχεια ανέφερε για τη νευρική ανορεξία: «Δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο και κάθε περίπτωση είναι πολύ διαφορετική και ξεχωριστή. Αν δεν έχεις βοήθεια ιατρική δε μπορείς να θεραπευτείς πλήρως και ομαλώς. Σε αυτή την αρρώστια υπάρχουν πολλά πισωγυρίσματα. Είναι καθαρά ψυχολογική…ψυχιατρική. Από όταν χρονίζει όμως, σίγουρα θα γίνει παθολογική».

Μεταξύ άλλων, η Νανά αναφέρθηκε στις σχέσεις της με την Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία την είχε παντρέψει, αλλά και με τον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος υπήρξε στενός της φίλος. Κι εξήγησε πως και με τους δύο είναι καλά, απλά έχουν χαθεί.

Ωστόσο, αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που τη στήριξε πολύ στον αγώνα της, ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου. «Εκείνη με είχε στείλει στο ιατρικό κέντρο», αποκάλυψε.

Σήμερα, η ανανεωμένη Νανά έχει επιστρέψει στη μεγάλη της αγάπη το ραδιόφωνο, έχοντας τη δική της εκπομπή στο Musicwayradio, ενώ στο πλευρό της έχει πολλούς και καλούς φίλους.