Ανατροπή από τον πραγματογνώμονα - Οι δεύτερες σκέψεις της οικογένειας [vds]

19.02.2016
Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το τραγικό τροχαίο, που κόστισε τη ζωή στον δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star το αυτοκίνητο του τραγουδιστή δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ο κ. Μαδιάς είπε για το αυτοκίνητο με το οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης: «Αν είχε υπερβολική ταχύτητα το όχημα, θα είχε εκτραπεί στο πρώτο σημείο επαφής, δηλαδή στα τσιμεντένια κρηπιδώματα, και θα είχε πέσει κάτω από τη γέφυρα».

Ο πραγματογνώμονας υποστήριξε επίσης [δείτε και στο βίντεο] ότι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είναι επικίνδυνος, ενώ άφησε αιχμές και για την κατασκευή προστασίας: «Δεν είναι επικίνδυνος ο συγκεκριμένος δρόμος κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν μπάρες ασφαλείας εθνικών οδών».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, ο κ. Μαδιάς απάντησε: «... κάτι να ήθελε να αποφύγει, κάποιος να τον έκλεινε ή να τον έκλεινε παρατεταμένα».

Πραγματογνώμονας της οικογένειας: «Ο εγκέφαλος θα δώσει τα στοιχεία»

Να αναφέρουμε ότι η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη διόρισε δικό της πραγματογνώμονα για να διερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του άτυχου τραγουδιστή.

«Θα δω το αυτοκίνητο, θα το ελέγξω, θα ελεγχθεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου και από εκεί και πέρα θα βγουν τα συμπεράσματα, τίποτα άλλο... Ο εγκέφαλος θα δώσει όλα τα στοιχεία, τις τελευταίες κινήσεις του αυτοκινήτου...» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο πραγματογνώμονας, ο οποίος αρνήθηκε να αναφέρει το όνομά του στον «αέρα».

«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα πριν δω τα στοιχεία» δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος. Εχουν οριστεί και πραγματογνώμονες από την προανακριτική αρχή», δήλωσε ο σύμβουλος της οικογένειας.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη έχει ζητήσει σύμφωνα με το newsit και ιατροδικαστή, κάτι που όμως δεν προβλέπεται και έτσι επιλέχθηκε η λύση της διαβίβασης του αιτήματος στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες, η ασφαλιστική εταιρεία έχει ζητήσει να γίνει έρευνα στο αυτοκίνητο, καθώς στο παρελθόν αυτοκίνητα του ίδιου μοντέλου είχαν παρουσιάσει προβλήματα που σχετίζονταν με «κόλλημα» στο γκάζι.

Η «καψούρα» του για το τζιπ του Ρέμου

Τραγική ειρωνεία!

Ανθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή, μιλώντας στην Espresso, έλεγαν, ότι από την πρώτη στιγμή ο Παντελής Παντελίδης είχε ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο τζιπ και είχε έρθει σε συμφωνία με τον φίλο του Αντώνη Ρέμο να το αγοράσει αντί 50.000 ευρώ.

«Μα τι το θέλεις αυτό το θηρίο;» τον είχε ρωτήσει μια γειτόνισσα των γονιών του στη Νέα Ιωνία όταν τον είχε συναντήσει. «Ασ' το, είναι μεγάλο, αλλά είναι τρέλα!» της είχε απαντήσει ο τραγουδιστής...