Ερασιτεχνικό βίντεο: Ο Παντελίδης τραγουδάει πριν ένα χρόνο τα «κατεχόμενα» σε καμαρίνι στην Κύπρο [vds]

19.02.2016
Το τραγούδι που δημιούργησε σάλο για τα Κατεχόμενα έχει γραφτεί πριν από τουλάχιστον έναν χρόνο. Και αυτό το ξέρουμε γιατί ο παντελίδης το τραγούδησε σε ένα καμαρίνι Κύπριου επιχειρηματία και υπάρχει και βίντεο.

Όπως είδαμε στα Καλημερούδια με την εξαιρετικά συγκινημένη Ντορέττα Παπαδημητρίου ο Παντελής Παντελίδης ένα χρόνο πριν είχε αφιερώσει το τραγούδι που είχε το στίχο «κατεχόμενα» στον κολλητό του, τον Γιώργο Θεοδότου. Το μήνυμα του επιχειρηματία στο Facebook με το βίντεο που τράβηξαν τότε στο καμαρίνι διάβασε η Μαριέλλα Σαββίδου:

«Αδελφέ Παντελή πριν ένα περίπου χρόνο με φώναξες στο καμαρίνι και μου ανακοίνωσες με υπερηφάνεια ότι ετοίμαζες ένα τραγούδι για την Κύπρο το οποίο και μου είχες αφιερώσει... Δεν είχες γράψει όλο το τραγούδι γι' αυτό και δεν ήθελες να το ερμηνεύσεις εκείνο το βράδυ! Πήρες την κιθάρα σου λοιπόν όπως συνήθιζες και μας το τραγούδησες! Ένα χρόνο αργότερα την περασμένη Παρασκευη συγκεκριμένα με πήρες και μου είπες πως θα το ερμήνευες για πρώτη φορά στην συναυλία σου στην Κύπρο και πως ήθελες να είμαι παρών... Απουσίαζα στο εξωτερικό έτσι δώσαμε ραντεβού στην πρεμιέρα σου στο Teatro εκεί όπου έκανες τους πάντες να παραμιλούν με το αστείρευτο ταλέντο και την ενέργεια σου... Ένα ταλέντο που φθόνησαν πολλοί! ...

Δείτε το υπόλοιπο μήνυμα στο βίντεο!