Παντελίδης: Η κατάθεση της 21χρονης φίλης του ανατρέπει τα δεδομένα!

20.02.2016
Με άλυτο μυστήριο μοιάζει το τραγικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και οι συνθήκες που έγινε - σε ένα μεγάλο βαθμό - παραμένουν αδιευκρίνιστες. Ωστόσο, το απόγευμα της Παρασκευής (19/2) η 21χρονη φίλη και συνεπιβάτιδα στο μοιραίο αυτοκίνητο έδωσε την πρώτη κατάθεση.

Και ανατρέπει τα δεδομένα, ενώ ρίχνει το πρώτο φως στο στο θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της τροχαίας επισκέφτηκαν τη Φρόσω Κυριάκου, στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται και πήραν κάποια λίγα πρώτα στοιχεία, αφού η 21χρονη κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η φίλη του Παντελίδη αποκάλυψε ότι εκείνη καθόταν τελικά στη θέση του συνοδηγού, ανατρέποντας τα δεδομένα, καθώς αρχικά είχε δημοσιευτεί ότι καθόταν η 29χρονη Μίνα Αρναούτη. Επίσης, η 21χρονη φέρεται να δήλωσε ότι κανείς από τους τρεις δε φορούσε ζώνη ασφαλείες, ενώ το αυτοκίνητο του τραγουδιστή λίγο πριν τη στροφή είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Το μόνο που θυμάται είναι πως έφυγαν από εκεί που ήταν και το αυτοκίνητο άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. Ωστόσο, επειδή είναι σε κατάσταση σοκ οι αξιωματικοί της Τροχαίας σταμάτησαν τη διαδικασία της κατάθεσης.