Θρήνος στη Νέα Ιωνία: Με το «είχα κάποτε μια αγάπη» έφτασε η σορός του Παντελίδη [vds+photos]

20.02.2016
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί ήδη και μάλιστα από τις πρώτες πρωινές στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία, εκεί που έχει τεθεί σε λαϊκό προσκήνημα η σορός του Παντελή Παντελίδη, του οποίου ο αδόκητος χαμός έχει ταράξει συθέμελλα την κοινωνία.

Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί κι άγνωστοι που αγάπησαν τον αυτοδημιούργητο τραγουδιστή και ταυτίστηκαν μαζί του μέσω των τραγουδιών του, σπεύδουν στην παλιά του γειτονιά για να τον αποχαιρετήσουν.

Ο Παντελίδης θα έχει αμέτρητο κόσμο στην τελευταία του... παράσταση καθώς ήδη το πλήθος είναι μεγάλο. Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας έχει «πλημμυρίσει» από στεφάνια, ενώ πολλοί κρατούν από ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Η σορός του Παντελή Παντελίδη έφτασε λίγο πριν τις 10:00 στον Ιερό Ναό υπό τους ήχους της μπάντας του. Χειροκροτούσαν οι εκατοντάδες άνθρωποι που βρίσκονται στην εκκλησία, ενώ η μουσική του τραγουδιού "Είχα κάποτε μια αγάπη" από τα φιλαράκια του συνέθετε το σκηνικό...

Η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να παιχτεί στις 14:00 το μεσημέρι, καθώς μετά την εξόδιο ακολουθία που θα ψαλεί στον ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ο Παντελής Παντελίδης θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.