Σακκελαρίδης - Τζίμα: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

22.02.2016
Αυτή και αν είναι είδηση μεγατόνων και την αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας (22/2) ο Δημος Βερύκιος στην εκπομπή, Happy day. Κι εμείς σας τη μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. «Το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσει ένα πολύκροτος γάμος.

Ένας πολιτικοδημοσιογραφικός γάμος. Ο πολιτικός γίνεται μπαμπάς» έριξε το κουίζ στην αρχή ο δημοσιογράφος, για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι πρόκειται για τον Γαβριήλ Σακκελαρίδη και τη Ράνια Τζίμα.



«Εννοώ τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη με τη Ράνια Τζίμα. Είναι έγκυος η Ράνια», αποκάλυψε χαρακτηριστικά. Και όπως συμπλήρωσε ο Βερύκιος, η δημοσιογράφος του Mega διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ ως φαίνεται το επόμενο διάστημα θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.


Να υπενθυμίσουμε, ότι πριν λίγο καιρό ένα δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας είχε εμπλέξει – σε μορφή κουίζ – το όνομα του Σακκελαρίδη σε ένα περίεργο δημοσίευμα ότι και καλά είχε παντρευτεί τον γόνο γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Ο πρώην βουλευτής του Σύριζα αμέσως είχε αντιδράσεις, βγάζοντας σχετική ανακοίνωση. Και τώρα, έρχεται να διαψευσθούν οι διάφοροι “δράκοι” με τον πιο ευχάριστο για ένα ζευγάρι, τρόπο.