Josephine Skriver: Ο νέος «Άγγελος» της Victoria's Secret [photos]

24.02.2016
Μπορεί ακόμα να μην τη γνωρίζεις, όμως, ένα είναι σίγουρο ότι στο προσεχές μέλλον θα τη γνωρίσεις για τα καλά την 22χρονη Josephine Skriver από τη Δανία, η οποία είναι ο νέος “Άγγελος” της Victoria's Secret.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram και όπως είναι λογικό δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Βέβαια, μια περιήγηση στο προφίλ της επίσης δεν κρύβει το λόγο για τον οποίο επιλέχθηκε η νεαρή καλλονή για νέο “αγγελάκι” αφού οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Ιδού και τι έγραψε:

“Συνέβη !! Κυριολεκτικά τώρα ζω το όνειρό μου! Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχω να μοιραστώ μαζί σας σήμερα. Είμαι ο πιο νέος Άγγελος για τη Victoriassecret. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να φτάσω εδώ! Τόσο ταπεινή κι υπερήφανη νιώθω που είμαι κομμάτι μιας τέτοιας καταπληκτικής κληρονομιάς !! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους πίστεψαν σε μένα !! "

Και συνέχισε:

“Τόσο συγκινημένη και χαρούμενη νιώθωτώρα! Δεν ξέρω καν πώς να είναι να είμαι στο ίδιο μου το σώμα! Είναι τόσο τρελό το συναίσθημα ότι η ημέρα αυτή τελικά έφτασε. Σας ευχαριστώ πολύ όλη την απίστευτη ομάδα της Victoria's Secret. Σας ευχαριστώ που με κάνατε μέρος της οικογένειάς σας !!! Πετάω από ευτυχία τώρα!"