Μπογδάνος: Η ατάκα για το σύντομο γάμο του που θα συζητηθεί!

29.02.2016
Αν μη τι άλλο, αυτό που παραδεχόμαστε στον Κων/νο Μπογδάνο είναι ότι ποτέ δεν μας κάνει να βαριόμαστε. Και κάθε του συνέντευξη δεν περνά ασχολίαστη. Και αυτό συνέβη και με την τελευταία που έδωσε και μεταξύ άλλων, μίλησε για το σύντομο γάμο του, αφήνοντας αιχμές για την πρώην σύζυγό του.

Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι από το τέλος του σύντομου γάμου του με την Τζίνα Μοσχολιού, όμως, αυτός συνεχίζει να απασχολεί. Και τώρα, ο Μπογδάνος σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα παραδέχεται πως η υπερέκθεση της προσωπικής του ζωής ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει, ενώ εξηγεί τους λόγους του χωρισμού του.

"Η υπερέκθεση της προσωπικής μου ζωής πριν από ενάμιση χρόνο", παραδέχεται ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει .

Όσο για το διαζύγιο του με τη Μοσχολιού, αποκάλυψε:

"Ας πούμε ότι περιμένω πως και πως να σοβαρευτεί η ελληνική Δικαιοσύνη και να σταματήσουμε να πηγαίνουμε από εκλογές σε απεργία και αποχή δικηγόρων για να βγει το διαζύγιο μου. Περιμένω τη δεύτερη ακρόαση. Ήταν να γίνει αύριο και η εκδίκαση τελικά θα γίνει τον Οκτώβριο".

Τι κρατά από αυτόν τον γάμο:

"Θα το ξέρω όταν παντρευτώ. Γιατί δεν έκανα γάμο με την κυριολεξία του όρου. Έκανα κάτι σαν γάμο. Παντρεύτηκα για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι εξέλιπαν νωρίς στην πορεία αυτής της συμβίωσης, αλλά δεν έχω προλάβει να ζήσω γάμο".

Αν θα παντρευτεί ξανά:

"Ναι, και παιδιά θέλω να κάνω, εννοείται. Μόνος μου θα ζήσω;"

Πόσο καιρό του πήρε να ισορροπήσει μετά το χωρισμό:

"Περίπου έναν χρόνο, όπου ξεσάλωσα και πέρασα θαυμάσια. Χόρτασα. Μετά είπα κάποια στιγμή «μαζέψου». Κουράστηκα".