Κούτσερ: Ο μυστικός γάμος & οι... αυτοκτονικές τάσεις της κόρης [vds]

03.03.2016
Για τις πολύ επικίνδυνες συνήθειες της μικρής Γουάιατ μίλησε ο διάσημος ηθοποιός, ενώ εξήγησε γιατί με τη Μίλα επέλεξαν να παντρευτούν χωρίς να πάρει είδηση κανείς.

Στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις πήγε καλεσμένος ο Άστον Κούτσερ και τα είπε όλα. Με το χαρακτηριστικό χιούμορ που τη χαρακτηρίζει, η οικοδέσποινα του την "είπε" ελαφρώς που εκείνος και η Μίλα "πήγαν και παντρεύτηκαν και δεν κάλεσαν κανέναν τους".

Ο Άστον τότε εξήγησε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν είπαν κουβέντα ήταν για να αποφύγουν τα ελικόπτερα των παπαράτασι που δεν θα τους άφηναν σε ησυχία σίγουρα. "Φοβόμασταν ότι από τον θόρυβο δεν θα ακούγαμε ούτε καν τους όρκους μας και θα χρειαζόταν να ουρλιάζουμε", εξήγησε ο Κούτσερ και φυσικά η Έλεν συμφώνησε και γύρισε την κουβέντα στην 15 μηνών κορούλα τους, Γουάιατ.

Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία της κόρης του που επίσημα έχει κοινοποιήσει ο Κούτσερ και αυτή ξαναέδειξε στην Ελεν, τονίζοντας όμως ότι τώρα τα μαλλάκια της έχουν μακρύνει αρκετά.

17 μηνών σήμερα η Γουάιατ "λατρεύει να χορεύει. Χορεύει όλη μέρα" αλλά "προσπαθεί να αυτοκτονήσει κάθε λεπτό", όπως αποκάλυψε ο διασημος μπαμπάς της.

"Τον πρώτο χρόνο της ζωής τους προσπαθείς να τα κρατήσεις ζωντανά και ακριβώς μετά βασική σου δουλειά είναι να τα γλιτώσεις από το να αυτοκτονήσουν. Εκείνη προσπαθεί να αυτοκτονήσει σε καθημερινή βάση. Δεν αντιλαμβάνεται ότι ένας βράχος, πχ, μπορεί να είναι επικίνδυνος. Απλά θα ανέβει και θα πηδήξει. Δεν ξέρει ακόμη... Περίμενες ότι θα είχαν έμφυτο το ένστικτο για φωτιές και ύψη, όμως... όχι."

Πατέρα κουράγιο!!!