Ποιος σέρνει στα δικαστήρια τον Αϊβάζη; - Απίστευτες κατηγορίες!

02.03.2016
Περιπέτειες με τη δικαιοσύνη φαίνεται πως έχει ο Γιάννης Αϊβάζης, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του πρώην συνέταιρός του, αλλά και ένας υπάλληλος σε καφέ που διατηρούσε στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου.

Μάλιστα, οι κατηγορίες που φέρεται να βαραίνουν τον ηθοποιό είναι απίστευτες, ενώ ο πρώην συνέταιρός του μέσα από την εφημερίδα Παραπολιτικά επιτίθεται με σφοδρότητα στον Αϊβάζη.

«Πίστεψα ότι είναι άνθρωπος με μπέσα και ότι δεν θα μας κορόιδευε. Δεν με άφησε να μιλήσω με κανέναν άλλον που είχε σχέση με την επιχείρηση. Μου είπε ότι το μαγαζί χρωστάει περίπου 25.000 ευρώ. Ήταν ένα ποσό που μπορούσα να δώσω, ώστε να μπω συνέταιρος. Είχε αφήσει στη θέση του έναν φίλο του, ο οποίος ήταν κηπουρός και δεν είχε καμία σχέση με επιχειρήσεις, και τον παρότρυνε να προσλαμβάνουν κορίτσια της περιοχής που έπειτα από δέκα μέρες τα έδιωξαν. Το μαγαζί έκλεισε λόγω χρεών και προβλημάτων. Δεν γινόταν να τα πληρώνω όλα εγώ. Αυτός εξαφανιζόταν και με άφηνε να βγάζω το φίδι από την τρύπα. Εγώ είχα το 50% της επιχείρησης. Το άλλο 50% το είχε ο Αϊβάζης.Εγώ πλήρωνα τα έξοδα που αντιστοιχούσαν στο δικό μου μερίδιο και εκείνος, άφαντος», αναφέρει στην εφημερίδα ο πρώην συνέταιρός του.

Και προσθέτει ότι έχει αποδείξεις για όσα του καταλογίζει, ενώ δεν παραλείπει να ρίξει και το "καρφί" του ότι πίστευε δηλαδή πως λόγω του ονομάτός του θα έφερνε κόσμο στο μαγαζί.

"Αυτός νόμιζε ότι, επειδή είναι γνωστή η φάτσα του, θα τρέξει και ο κόσμος στο μαγαζί του να πιει καφέ. Άπατη πήγε η καφετέρια. Εγώ έχω ένα σωρό χρέη να πληρώσω για χάρη του και εκείνος βγαίνει στα κανάλια και το παίζει ηθικός. Αντί να φέρνει κόσμο στο μαγαζί, τον έδιωχνε", είπε.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί την προηγούμενη εβδομάδα, όμως λόγω αποχής των δικηγόρων πήρε αναβολή.