Μοντέλο υποστηρίζει: Έκανα σεξ με τον Ρονάλντο και η Irina Shayk έβλεπε...

03.03.2016
«Ήμουν λίγο μεθυσμένη, αλλά θυμάμαι το σπίτι σκοτεινό, μαύρο και γκρι. Μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα»... έτσι ξεκινάει να περιγράφει τη βραδιά που πέρασε με τον ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, το παγκοσμίως άγνωστο μοντέλο Amal Saber.

Κατά καιρούς πολλά έχουμε διαβάσει για την ερωτική ζωή του άσου της μπάλας, κυρίως για τις αμέτρητες κατακτήσεις του και τη σχέση του με τη δίμετρη Ρωσίδα Irina Shayk, καθώς φαίνονταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα και λαμπερά ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz.

Το 26χρονο μοντέλο, Amal Saber, δίνει συνέντευξη στο ισπανικό περιοδικό Intervieu και υποστηρίζει πως ο Ronaldo απάτησε μαζί της τη Ρωσίδα καλλονή.

«Βρεθήκαμε στο εστιατόριο Banloo. Ήμουν λίγο μεθυσμένη, αλλά θυμάμαι το σπίτι σκοτεινό, μαύρο και γκρι. Μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα, όπου υπήρχε μια τεράστια τηλεόραση και μια φωτογραφία της Irina στο κομοδίνο. Ήπιαμε σαμπάνια με γεύση πεπόνι και μείναμε μαζί ως τις 5 το πρωί», υποστήριξε η Amal.

Μάλιστα, το 26χρονο μοντέλο εξήγησε ότι δυο τους είχαν συνευρεθεί όταν η Ρωσίδα καλλονή και εκείνος ήταν ακόμα μαζί και ότι δίπλα στο κρεβάτι υπήρχε κορνίζα με τη φωτογραφία της Irina!