Αγνώριστη και πιο σέξι από ποτέ η Britney Spears σε νέα φωτογράφιση [photos]

04.03.2016
Αν τα τελευταία χρόνια έβλεπες την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και δε σου θύμιζε σε τίποτα τον παλιό, σούπερ γυμνασμένο και περιποιημένο εαυτό της, ειδικά στις παπαρατσικές φωτογραφίες, ξέχνα αυτά που ήξερες γιατί η Μπρίτνεϊ είναι πλέον... καλύτερη από ποτέ.

Σε νέα της φωτογράφιση για το περιοδικό V, η 34χρονη πλέον πριγκίπισσα της ποπ, ποζάρει πιο όμορφη, πιο σέξι και πιο καλλίγραμμη από ποτέ φορώντας δερμάτινα και βρισκόμενη στην αγκαλιά του μοντέλου Μπράντον Γουάιτ, ο οποίος επίσης φοράει τα απολύτως απαραίτητα, επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο σώμα του.

Στη συνέντευξη η Μπρίτνεϊ μιλάει για την καριέρα της, το τίμημα της δόξας, τα παιδιά της, ενώ αποκαλύπτει πως ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ, το οποίο υπόσχεται να είναι το καλύτερο που έχει βγάλει ποτέ, αλλά ακριβώς επειδή το καλό πράγμα αργεί, θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά μέχρι να το πιάσουμε στα χέρια μας.

Πάντως, να θυμίσουμε ότι προς το παρόν συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας έχοντας σπάσει όλα τα ρεκόρ προσέλευσης κι έχοντας πάρει παράταση για δύο ακόμα χρόνια.