Ο Τζορτζ Κλούνεϊ βγαίνει στη σύνταξη

04.03.2016
Αυτή η είδηση μας στεναχώρησε πολύ και, δυστυχώς, έφτασε από το στόμα του ίδιου του διάσημου ηθοποιού, οπότε δεν αμφισβητείται.

38 ολόκληρα χρόνια μετρά η καριέρα του Τζορτζ Κλούνεϊ και όπως φαίνεται, φτάνει στο τέλος της. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο σταρ στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στο BBC για την τελευταία του ταινία "Hail, Caesar!".

Τα 54 του χρόνια, ο Κλούνει φαίνεται ότι προτιμά άλλους ρόλους, πίσω από τις κάμερες, όσον αφορά στον κινηματογράφο και τελείως διαφορετικούς όσον αφορά στις άλλες δραστηριότητές του.

"Δε νομίζω ότι έχει κανείς ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βλέπει κάποιον να μεγαλώνει. Ξέρετε, η κάμερα δεν συγχωρεί, έτσι, η ηλικία γίνεται κάτι που ξέρεις και δεν μπορείς να κρύψεις, έτσι προσπαθείς να κάνεις όλο και λιγότερα πράγματα on camera. Προσπαθείς να διαλέξεις τις ταινίες που σου ταιριάζουν περισσότερο και καθώς μεγαλώνεις αυτές λιγοστεύουν", παραδέχτηκε ο Κλούνεϊ σε μια έμεση δήλωση ότι το τέλος... πλησιάζει.

Εξάλλου, είναι γνωστή η ενασχόληση του σταρ με άλλου είδους θέματα, κοινωνικού, πολιτικού και ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος που, δεν μπορεί... θα τον ρίξουν κάποια στιγμή στον πολιτικό στίβο.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα η επίσκεψη που έκανε, μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ, στην ΄Ανγκελα Μέρκελ όπου συζήτησαν το προσφυγικό.

Εμάς πάντως, θα μας λείψει...