Έγκυος η νταντά που χώρισε την Γκουέν Στεφάνι -Τίνος είναι το παιδί;

07.03.2016
Έναν χρόνο μετά τον χωρίσμό της διάσημης τραγουδίστριας από τον σύζυγό της και πατέρα των τριών γιών της, Γκάβιν Ροσντεϊλ, η "πέτρα του σκανδάλου" περιμένει παιδία. Νέο κεφάλαιο ανοίγει στο θέμα καθώς η... απορία είναι εύλογη.

Η ανακοίνωση ήρθε από την ίδια την Μίντι Μαν -ή μάλλον, από τις κολλητές της που πόσταραν φωτογαφίες με την κοιλίτσα της. Η νταντά που λέγεται ότι μπήκε ανάμεσα στην Γκουέν Στεφάνι και τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει αγοράκι.

Το ερώτημα εύλογο: Τίνος είναι το παιδί; Μήπως ο Γκάβιν συνεχίζει το "σερί" του τα αγόρια; Τρία έχει ήδη με την Γκουέν και τώρα πάει για το τέταρτο;

Ρόσντεϊλ και Μαν εθεάθησαν την περασμένη εβδομάδα σε πάρκο και καφέ όπου έδεχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι -αν και δεν ήταν μόνοι, να τα λέμε κι αυτά.

Οι "κακές γλώσσες" υποστηρίζουν ότι ο Γκάβιν τότε έμαθε τα νέα και έδωσε το πράσινο φως να γίνουν και τα πιο επίσημα φανερώματα μέσω social media.

Τώρα, η αλήθεια είναι ότι η επίσημη ταυτότητα του πατέρα δεν έχει δοθεί, όμως, αν παίζαμε με πιθανότητες;;; Όπως και να έχει, βλέπουμε!

Όσο για την Γκουέν; Σίγουρα θα.. "τσιμπήθηκε" λίγο όμως έχει στο πλευρό της τον νέο έρωτα, Μπλέικ Σέλντον ο οποίος σίγουρα θα την παρηγορήσει.