Κιμ: Νέο, ολόγυμνο "χτύπημα" και η οργή στο Twitter [photo]

08.03.2016
Μετά τον "κακό χαμό" που προκλήθηκε από την ολόγυμνη selfie που πόσταρε χθες η προκλητική ριάλιτι σταρ, σήμερα επανέρχεται ακόμη μια φορά χωρίς τα ρούχα της και με μήνυμα στη λεζάντα.

Η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη της χθες [φωτό κάτω] και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Τόσο τα θετικά, όσων θαύμαζαν το κορμί της 3 μήνες μετά τη γέννηση του δευτερου παιδιού της, όσο και αρνητικά, όσων φωνάζουν "φτάνει πια".

Για την ιστορία πάντως, η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πριν από έναν χρόνο. Δεν είναι πρόσφατη...

Κι όμως, εκείνη, δεν "μασάει" και αντί να... μαζευτεί, "χτύπησε" ξανά. Ολόγυμνη φυσικά. Αλλά μελαχρινή αυτή τη φορά.

Ιδού, λοιπόν το σημερινό ποστάρισμα με το χαρακτηριστικό μήνυμα προς τους πάντες στη λεζάντα. #Liberated. Απελευθερωμένη, λοιπόν η Κιμ η οποία λίγο νωρίτερα είχε ακούσει "τα σχολιανά της" από διάφορους διάσημους και μη.

Πρώτη και καλύτερη η Μπετ Μίντλερ, η οποία την έχει λίγο "άχτι" τη σέξι ριάλιτι σταρ. Η Κιμ όμως της απάντησε με τον τρόπο της, ζητώντας της να της στείλει δικές της γυμνές φωτογραφίες -αν τολμά, θυμίζοντάς της ότι της είχε στείλει ένα δωρο παλιότερα προσπαθώντας να γίνουν "φιλες".

Στο στόχαστρο και η Κλόε Μόρετζ "που κανείς δεν ξέρει ποια είναι". Η νεαρη ηθοποιος κριτίκαρε πολύ σοβαρά τα πρότυπα που θέτει η Κιμ στα νεαρά κορίτσια... και εκείνη της απάντησε

Ανάμεσα στα πολλά που είπε η Κιμ ξεσπώντας στο Twitter, αναφέρθηκε και στον σύζυγο-τιμή της και καμάρι της, τον οποίο, όμως μόλις πριν λίγες μέρες ξελάσπωσε, πληρώνοντας $53 εκατομμύρια που χρωστούσε. Προφανώς αστειεύεται η κυρία Γουεστ κοροϊδεύοντας όλο τον κόσμο που ασχολείται με τα του οίκου της... Ιδού τι έγραψε..

Είπε κανείς κάτι;;;