Βοσκόπουλος: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του!

09.03.2016
Για τρίτη συνεχή εβδομάδα ο Τόλης Βοσκόπουλος νοσηλεύεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας. Και όπως είναι αναμενόμενο, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ενώ η αγωνία των θαυμαστών του, κορυφώνεται.

Μάλιστα, μετά την αποκάλυψη ότι οι εμφανίσεις του σε γνωστή μουσική σκηνή ολοκληρώνονται πρόωρα, ήρθαν να μεγαλώσουν την ανησυχία για την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Ο Βοσκόπουλος είχε νοσηλευτεί με συμπτώματα ουρολοίμωξης, και παρόλο που αρχικά οι γιατροί του ανέφεραν πως θα πάρει γρήγορα εξιτήριο, πλέον, αγγίζει τις τρεις εβδομάδες νοσηλείας.

Ωστόσο, τόσο οι θεραποντες γιατροί, όσο και η συζυγός του, εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Μάλιστα, η Άντζελα Γκερέκου βάζει τα πράγματα στη θέση τους και δινει τέλος στη σεναριολογία, εξηγώντας πώς έχουν πραγματικά τα πράγματα με την υγεία του Τόλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η ανάρρωσή του δεν είχε το ρυθμό που ήθελαν οι θεράποντες ιατροί -και με δεδομένο το ιστορικό του- αποφάσισαν να μείνει στο νοσοκομείο λίγες μέρες ακόμη, ώστε να είναι σε στενή παρακολούθηση και να έχει την απαραίτητη ενδοφλέβια χορήγηση ισχυρών αντιβιοτικών.

“Ο Τόλης μπήκε στο νοσοκομείο με εμπύρετο ουρολοίμωξη και πλέον, εδώ και πέντε ημέρες, είναι απύρετος και έχει υποχωρήσει η λοίμωξη”, εξήγησε η Γκερέκου, αναφέροντας ότι πιθανόν να πάρει εξιτήριο στο τέλος της εβδομάδας.



“Είναι πολύ καλύτερα, αλλά πρέπει να ολοκληρώσει τον 20ήμερο κύκλο της αντιβίωσης για να πάρει εξιτήριο. Είναι επιβεβλημένο αυτό και, επειδή η αγωγή είναι ενδοφλέβια, δεν μπορεί να γίνει στο σπίτι. Γι' αυτό και παραμένουμε στο ΓΝΑ”, συμπλήρωσε.