Χολιγουντιανή ταινία: Το λιαρ τζετ, ο «φύλακας άγγελος» και η Αντζελίνα [photos]

16.03.2016
Οταν είσαι σταρ, είσαι σταρ ακόμη και σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές... Το ταξίδι της Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα για τους πρόσφυγες εξελίχθηκε σε... ταινία μυστηρίου με αρκετό lifestyle, αφού η ίδια φρόντισε να παίξει με τον... παραδοσιακό τρόπο το παιχνίδι της «επικοινωνίας» και των φημών.

Από την Τρίτη βοά ο κόσμος πως η Τζολί θα έρθει στην Ελλάδα για να συναντήσει από κοντά τους πρόσφυγες και να δει από κοντά την κατάσταση κι όσι οι φήμες αυξάνονταν τόσο αυξανόταν και τα η φημολογία για το πού θα έρθει, με ποιον τρόπο θα το κάνει και ποιον τελικά θα δει.

Σαν Χολιγουντιανή ταινία δηλαδή που μετράς τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα για να δεις την επόμενη και την επόμενη σκηνή. Σύμφωνα με τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί η Τζολί θα έφτανε την Τρίτη το απόγευμα στη Λέσβο, αλλά ξαφνικά εμφανίστηκε στο... Λίβανο!

Οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου μέσω των πρακτορείων θόλωσαν τα νερά για την άφιξή της στην Ελλάδα, καθώς αλλού την περιμέναμε κι αλλού βρισκόταν.

Σήμερα το... πρωί ξυπνήσαμε με το σενάριο «επίσκεψη στην Ειδομένη» και πάνω που το ελληνικό ίντερνετ αναπαρήγαγε την πληροφορία, ήρθε η είδηση πως η Τζολί προσγειώθηκε με ιδιωτικό λίαρ τζετ στο «Ελ Βενιζέλος».

Το αεροπλάνο που χρησιμοποιεί για τις περιοδείες της, αναχώρησε νωρίς το πρωί από άγνωστο σημείο και έφτασε στην Ελλάδα, προσγειώθηκε στο χώρο των VIP, ενώ η ίδια φιλοξενήθηκε για περίπου μισή ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.

Μ' ένα κατάμαυρο πολυτελές τζιπ και την ασφάλεια να μην την αφήνει από τα μάτια της, η Αντζελίνα πήγε στο σημείο όπου βρίσκονταν 4.000 άνθρωποι και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το πρόβλημα. Η ηθοποιός, εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα, τα οποία επιλέγει για τέτοιες περιστάσεις, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα κοτσίδα.

Δημοσιογράφοι, αλλά και πρόσφυγες έτρεξαν κοντά της να την δουν και να την αγγίξουν, ενώ πάντα δίπλα της βρισκόταν ο γνωστός σωματοφύλακας της με τα γκρίζα μαλλιά και το ριγέ πουκάμισο, ο οποίος της κρατούσε συνεχώς τα χέρια και την προστάτευε από τον πανικό.

«Είμαι εδώ για να ακούσω όλες τις περιπτώσεις, κάθε οικογένεια, όπως και η δικιά σου, είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δοθεί μια λύση», είπε η Τζολί σε συνομιλία που είχε με νεαρό πρόσφυγα, ο οποίος της μίλησε σε άπταιστα αγγλικά και της χάρισε ένα βραχιόλι.

Λίγο αργότερα η Τζολί αναχώρησε για τον Ελαιώνα προκειμένου να δει τις εγκαταστάσεις και βεβαίως όλες οι μετακινήσεις της γίνονταν με την ανάλογη... χολιγουντιανή διάθεση και πάντα υπό πολύ ισχυρά μέτρα ασφαλείας.

Πριν η ηθοποιός κάνει τη δημόσια εμφάνιση της, συνάντησε, μέσα σε κοντέινερ, μία οικογένεια Αφγανών προσφύγων, οι οποίοι της περιέγραψαν τους λόγους για τους οποίους έφυγαν από την πατρίδα τους και της μίλησαν για το ταξίδι τους μέχρι την Ελλάδα.

Οταν βγήκε από το κοντέινερ. Μία πρόσφυγας ξέσπασε σε κλάματα και η Τζολί της χάιδεψε το δύο μηνών ανηψάκι που είχε στην αγκαλιά της.