Πρωταγωνίστρια από τους Συμμαθητές ζευγάρι με... θαυμαστή της!

30.03.2016
Πολλές φορές, η ζωή αντιγράφει την Τέχνη και να που γνωστή πρωταγωνίστρια ζει το δικό της... Νότνινγκ Χιλ! Γνωστή και όμορφη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστει στους "Συμμαθητές" βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός θαυμαστή της!

Ο λόγος για τη «Σεσίλια», την οικιακή βοηθό από την Κολομβία, η οποία πριν 2,5 χρόνια γνώρισε κι ερωτεύτηκε έναν γοητευτικό θαυμαστή της.

Η Νίκη Λάμη, λοιπόν, βρήκε το «λιμάνι» της στην αγκαλιά του καπετάνιου της, Χρήστου Μεταλλινού, οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo, αν και πολλοί θέλουν να τους δουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνοι δεν τρελαίνονται και πολύ με την ιδέα.

Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα "κινηματογραφικός" ο τρόπος που γνωρίστηκαν. Εκείνος ως… θαυμαστής της, είχε πάει να την δει στην παράσταση «Άνδρες έτοιμοι για όλα», όπου η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την περίμενε υπομονετικά μέχρι να φύγουν όλοι από το θέατρο. Όταν η Λάμη βγήκε, της ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία.

Τέσσερις μέρες, μετά, συναντήθηκαν σε ένα καφέ στην Γλυφάδα και χαιρέτησε ο ένας τον άλλον, αφού η ηθοποιός τον θυμόταν. Λίγο πριν εκείνη αποχωρήσει με την παρέα της, ο συντροφός της την πλησίασε και της είπε: «Μου άρεσε πολύ η παράσταση και θέλουμε πολύ με την παρέα μου να ξανάρθουμε».

Της έδωσε την κάρτα του για να τους κλείσει θέσεις κι εκείνη τέσσερις ημέρες μετά, επικοινώνησε μαζί του για να του πει ότι έκλεισε θέσεις για τέσσερα άτομα στην παράσταση του Σαββάτου.

Φυσικά, εκείνος πήγε αλλά με διαφορετική παρέα, αφού αυτό ήταν ένα καλοστημένο κόλπο για να την συναντήσει ακόμα μια φορά.

Μετά το τέλος της παράστασης, της πρότεινε να πάνε για φαγητό μαζί με την παρέα του και η ηθοποιός τους ακολούθησε.

Και το happy end δεν άργησε να έρθει. Στο τέλος της βραδιάς αντάλλαξαν τηλέφωνα και δύο μήνες αργότερα άρχισε το ειδύλλιο τους.