Επιστρέφει στον Σκορπιό η Αθηνά Ωνάση -Ο Ντόντα πόσταρε την είδηση

01.04.2016
Η μοναδική κληρονόμος της θρυλικής -και τραγικής- ελληνικής οικογένειας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει σχέσεις με ο, τιδήποτε έχει να κάνει με το παρελθόν της.

Το μόνο που δείχνει να την ενδιαφέρει τα τελευταία χρόνια είναι ο αγαπημένος της σύζυγος, Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο, ή Ντόντα , όπως τον φωνάζουν και η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει εκείνη, με την κόρη εκείνου και το σκυλάκι τους. [φωτογραφίες κάτω]

Κι όμως, να που σύμφωνα με τον ίδιο τον σύζυγό της η Αθηνά, επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος”.

Πριν από δυο χρόνια, η μοναχοκόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Τιερί Ρουσέλ πούλησε τον θρυλικό Σκορπιό, το νησί όπου βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων της, στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπόβλεφ με τις φήμες να τη θέλουν μετανιωμένη έναν χρόνο αργότερα.

Σήμερα, όπως ανακοινώνει ο ίδιος ο σύζυγός της μέσω ποσταρίσματος στο Instagram, η Αθηνά έρχεται ξανά στον Σκορπιό. Μήπως τον ξαναθέλει πίσω;

Μέχρι εδώ, λοιπόν κράτησε το δικό μας πρωταπριλιάτικο αστείο... Γιατί περί αυτού πρόκειται. Και για... “αποζημίωση” ιδού ένα ποστάρισμα του Ντόντα με την αγαπημένη του Αθηνά, η οποία παρόλο που δεν έχει δικό της λογαριασμό στα social media, “πρωταγωνιστεί” συχνά πυκνά στις σελίδες του καλού της.

Καλή πρωταπριλιά, λοιπόν... Και του χρόνου.