Η Μέγκαν Φοξ και το ποστάρισμα για τον πατέρα του παιδιού της

13.04.2016
Με κοιλιά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη εμφανίστηκε η διάσημη ηθοποιός σε εκδήλωση πριν δυο μέρες και τα σενάρια περί της πατρότητας του παιδιού έπεσαν βροχή.

Με δεδομένο ότι η Μέγκαν Φοξ και ο επί 13 χρόνια σύζυγός της, Μπράιαν Όστιν Γκριν χώρισαν το καλοκαίρι και εκείνη -εμφανώς, τουλάχιστον- δεν έχει προχωρήσει σε άλλη σχέση, η τρίτη της εγκυμοσύνη προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

Τα ονόματα των τριών πιο πρόσφατων συμπρωταγωνιστών της ήταν τα πρώτα που "έπεσαν στο τραπέζι" και η ίδια η 29χρονη σταρ αναγκάστηκε να απαντήσει σχετικά μέσω Instagram.

#notthefather γράφει η Μέγκαν στη λεζάντα του κολάζ που πόσταρε πριν από λιγες ώρες και τη δείχνει αγκαλιά με τον Σάιαλ ΛαΜπέφ, συμπρωταγωνιστή της στους Transformers, και τους Γουιλ Αρνέτ και Τζέικ Τζόνσον, συμπρωταγωνιστές της στην ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles.

Αυτοί, λοιπόν... άκυρο. Τίνος είναι όμως το παιδί;

Πηγές εκ των έσω αναφέρουν ότι και αυτό το παιδί είναι του Μπράιαν Όστιν Γκριν και οι δυο τους έμαθαν για την εγκυμοσύνη αφού είχαν αποφασίσει να χωρίσουν.

Η άφιξη ενός τρίτου παιδιού, ωστόσο δεν τους έκανε να δώσουν στον γάμο τους ακόμη μια προσπάθεια, παρά αποφάσισαν να το κρατήσουν και να δοκιμάσουν μια άλλη, νέας μορφής οικογένεια...

Το σίγουρο είναι ότι οι διαδικασίες του διαζυγίου έχουν μπει στον... πάγο προς το παρόν και βλέπουμε