"Μπόμπα" από Ντενίση: Ο φρεσκοπαντρεμένος Βουτσάς τής την... πέφτει!

13.04.2016
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ήταν το βράδυ της Τρίτης (12/4) η Μιμή Ντενίση και πραγματικά ήταν απολαυστική.

Η ηθοποιός με αρκετή δόση χιούμορ και άνεση μίλησε για πολλά, ακόμα και για προσωπικά ζητήματα. Αναφέρθηκε, όμως, και στην παράσταση της, "Σμυύρνη μου αγαπημένη" που "σπάει" τα ταμία και σύντομα θα ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία. Και την ηθοποιό θα ακολουθήσει όλο το τιμ, ανάμεσα τους και ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας.

Μάλιστα, η Ντενίση με μπόλικη δόση χιούμορ αποκάλυψε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός, μετά το γάμο του έχει... αλητέψει. Και μάλιστα, την "πέφτει" και στην ίδια, ακόμα και πάνω στο θεατρικό σανίδι την ώρα της παράστασης!

«Μετά τον γάμο τον φοβάμαι γιατί και εμένα μου κάνει κάτι φλερτ που παλαιότερα δεν μου τα έκανε. Καθόμασταν προχθές βλέπαμε την όπερα και μου λέει: "ωραία γκόμενα είσαι τελικά" και του λέω: "πας καλά; Μου μιλάς πάνω στη σκηνή και μου λες τέτοια;" Μου έχει πει και άλλα πολλά πάνω στη σκηνή. Είναι καθαρά κωμικός και το έχει μέσα του. Γελάμε και οι δυο πάρα πολύ» αποκάλυψε γελώντας.

Γενικά, όπως είπε, με τον Βουτσά γελάν πολύ στη συνεργασία τους, ακόμα και την ώρα της παράστασης.