Χρονοπούλου: Το νέο της βιβλίο "βάζει" φωτιά στα... κρεβάτια της showbiz!

13.04.2016
Και η Νένα Χρονοπούλου είπε να γράψει ένα βιβλίο - τόσοι και τόσοι, σου λέει, το έχουν κάνει -, μόνο που οι ιστορίες που περιγράφονται σε αυτό, πρόκειται να "βάλουν" φωτιά στα... κρεβάτια της κοσμικής Αθήνας.

Όπως τα διαβάζεις και θα διαβάσεις, αν σπεύσεις το ερχόμενο σαββατοκύριακο να αγοράσεις το βιβλίο της ηθοποιού, Αν μιλούσε το… αι2ον”! Και ως φαίνεται το βιβλίο είναι όνομα και τίτλος. Και αυτό, διότι στις σελίδες του μεταφέρονται από την Χρονοπούλου πραγματικές και άκρως πικάντικες και ερωτικές ιστορίες, όπως τις έχουν εξομολογηθεί στη "συγγραφέα" γνωστοί και φίλοι της.

Μία πρόγευση του βιβλίου - φωτιά δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso και σε αυτό διαπιστώνει κανείς ότι γίνεται μία... παρέλαση πασίγνωστων προσώπων και οι πιο απόκρυφες ερωτικές ιστορίες τους που προκαλούν σοκ! Τα πάντα όλα, σου λέει, έχει το βιβλίο. Από όργια, μέχρι πάθη, ψέματα, βιντεοκασέτες και περιπέτειες με.... φουσκωτές κούκλες. Ωχ μάνα μου.

Το νέο βιβλίο της Χρονοπούλου θα παρουσιαστεί την Παρασκευή (15/4) στην έκθεση Erotic Art (πού αλλού). Τέλος, η ηθοποιός υποστηρίζει ότι το βιβλίο της είναι «μια κραυγή των γυναικών που επιθυμούν να πουν αλήθειες στους ερωτικούς συντρόφους τους, ακόμα και στους συζύγους τους, επειδή το… αιδοίο δεν μιλάει»!!!